Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na člana TomTomislav
TomTomislav:
Kolega ako tebe boli srce kaj ti neko nekaj skomentira na oglas jebiga onda....Ja svakim danom cujem razne komentare opčenito,a i da jesam kupac nebi kupio iskreno jer kupio si ga nedavno i cak si naveo da češ ga vozit dugo ako bude dobar,a vec ga prodaješ...Nekaj tu ne štima,reko sam ti,dao bog da dobiš kolko tražiš,a i vidim ti nekad skomentiraš u temi njuškalo biseri,pa smatraj da si i ti tu :icon_thumright:
2mario2:
--- Citat: TomTomislav - 10 Kolovoz, 2013, 16:01:03 ---Kolega ako tebe boli srce kaj ti neko nekaj skomentira na oglas jebiga onda....Ja svakim danom cujem razne komentare opčenito,a i da jesam kupac nebi kupio iskreno jer kupio si ga nedavno i cak si naveo da češ ga vozit dugo ako bude dobar,a vec ga prodaješ...Nekaj tu ne štima,reko sam ti,dao bog da dobiš kolko tražiš,a i vidim ti nekad skomentiraš u temi njuškalo biseri,pa smatraj da si i ti tu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
biseri nisu oglasi s foruma, a prodajem jer mi je uletio jeftin auto jbt!!! Imam klinca i bolje bi mi došao auto, da sjedalicu prišvasam na motor krv mu hebem, ne kužim te!?! Ak nešt ne valja s motorom, onda mi objasni kak sam napravio preko soma km, a samo sam tankal i lanac šprical s onim sprejem?! Vidim da si pametan, pa mi onda objasni kako to krš može tak bez problema vozit? Daj se opameti malo prije nego još koji glupost izjaviš, a ako ti je baš stalo doći ću k tebi s full goriva i vozi se cijeli dan, pa onda kakaj
jarun75:
1000km nije relavantno nije to neka km
Ja sam ove godine na Otoku Viru u 10 dana napravio 550km na Kymcu koji sam kupil samo za more
dva dana prije nego sam isel na more prek njuskala.
Sa svojom apriliom sam napravil ove godine od 4 mj do sada 800km
Toliko o km.
Lp
TomTomislav:
Neznam kaj si se odma razbjesnil,nit nisam niš loše rekel,osim ak ima mana da popraviš a ne da se netko ubije s tog...Jer mi cudno dižeš kredo,i prodaješ nakon par tj....
steeef:
tema se razvodnila i ide pod ključ..
nebitna su naklapanja o nečemu kaj neko nije ni videl ni vozil ni usporedbe nekog skutera i kilometraže odvožene u nekom periodu..
nikom nie ugodno da ga se provocira preko pm-a nit su motivi prodaje bitni nekom kog u biti ni ne interesira to kaj se prodaje isto ko ni cijena..svako ima svoje razloge,a nečija financijska situacija također nie bitna.
kaj se tiče pm-ova,oni se mogu blokirat od određenih članova koi 'smaraju' i slično..
isto tak ako se radi o ozbiljnijim provokacijama il vrijeđanjima,desno dolje u pm-u postoji opcija 'prijaviti administratoru' pa bude dalje procesuirano i po potrebi upozoreno il sankcionirano ponašanje pojedinca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju