Dakle imam jedan veliki problem. Kad god stisnem vxr-a recimo nizbrdo par minuta preko 120 km/h, odjednom se počne jako trokirati i ne prima gas, kad prikočim krepa i nema boga da se upali bar pola sata, ne ugrije se ništa pretjerano do 2-3 crtice (ima antifriza, nigdje ne pušta, pumpa radi) da li je to moguće zato što mi ne radi termoprekidač za ventilator na kileru, on se inače pali cca na 4. crtici?
Za pola sata normalno pali, normalno radi, normalno prima gas. Izmjenio sam dvije svječice (boja svječice je dobra) obje valjaju, stavio sam i frendov karb ista stvar, prirubnica nije puknuta, filter zraka je okej, nigdje ne prima falša zrak, lulica je okej, ulja mu ne fali, ruline i remen su okej...sve sve sam pregledao, sumnjam na struju...jednostavno nakon kračeg prženja počne jako trokirati, čim dam više gasa troka i kad stanem na prvo raskrižju krepa i nema boga da se upali. Inače ako se ne stišće dugo na nekoj nizbrdici motor se normalno vozi, pali na zub, sve okej, vozio sam i 100km u komadu, sve pet...jedino što tu i tamo sitno puca iz auspuha.
motor je serijala (vxr 200, karburator walbro, serijala auspuh)