Općenito > Propisi
Od 01.07.2013. placa se porez i za mopede
giannelli:
regao si skuter?
morao si otic na poreznu da ti udare zeleni pecat, inace nebi ga mogao registrirat. :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: balicdim - 14 Kolovoz, 2013, 19:31:22 ---@alfa - dobro pa ne moraš pravit novu osobnu ;D
--- Kraj citata ---
Morao sam iz istog razloga kao i prometnu - promijenio sam prebivaliste.
Al osobnu sam srecom obavio prije 01.07. i kad sam dolazio po nju u 7. mjesecu, red nevidjen i dosetam do saltera za izdavanje i bio prvi u redu, a idioti cekaju te nove ko da im se radi o zivotu i smrti. Ja dobio staru i sretan s njom do ne istekne :icon_biggrin:
Drnda:
--- Citat: giannelli - 14 Kolovoz, 2013, 22:35:36 ---regao si skuter?
morao si otic na poreznu da ti udare zeleni pecat, inace nebi ga mogao registrirat. :dontknow:
--- Kraj citata ---
registrirao sam bez toga, samo me zanima, da li bi trebao otici sad u poreznu da mu udare pecat naknadno, ili sto?
DabaCK:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Kolovoz, 2013, 09:06:16 ---
--- Citat: giannelli - 14 Kolovoz, 2013, 22:35:36 ---regao si skuter?
--- Kraj citata ---
registrirao sam bez toga, samo me zanima, da li bi trebao otici sad u poreznu da mu udare pecat naknadno, ili sto?
--- Kraj citata ---
Ma ne moras platiti nikakav porez...
giannelli:
drnda pa kako si mogao, kupoprodajni treba dat 1 u poreznu gdje udare pecat, pokazat original na tehnickom, predat original u policij kad uzimas table. mene nikad nisu pustili bez pecata iz porezne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju