Općenito > Propisi
Od 01.07.2013. placa se porez i za mopede
DabaCK:
Danas sam u MUP-u na salteru nacuo da se porez za mopede ipak ne placa, tj placao se nekih tjedan dana, ali navodno je to sve stopirano...
balicdim:
--- Citat: DabaCK - 14 Kolovoz, 2013, 17:38:30 ---Danas sam u MUP-u na salteru nacuo da se porez za mopede ipak ne placa, tj placao se nekih tjedan dana, ali navodno je to sve stopirano...
--- Kraj citata ---
nije ni čudo što smo banana država, ni zakon nam ne može opstat duže od mjeseca dana a da se ne ukine ili ne promjeni
sad svi oni koji su ga platili u porezne na izravnanje računa tj. predaja obrasca za povrat poreza, pa kad ga dobijete, doći će zakon koji će tražit povrat povrata koji "su ga dobili"
3alfa3:
--- Citat: DabaCK - 14 Kolovoz, 2013, 17:38:30 ---Danas sam u MUP-u na salteru
--- Kraj citata ---
Danas u MUPu dodjem promijenit prometnu i vidim da ne rade aparati za idavanje brojeva nego se mora (stojecki) cekat u nepreglednom redu. Okrenuo se i otiso doma ;D
balicdim:
al svejedno mi nije jasno, nemogu naći u N.N.-u no možda nisam tražio gdje treba, pitam SUSJEDA KOJI RADI U POREZNOJ i kaže da NEMA POJMA O TOME ali će mi provjerit i ni dalje nisam na zelenoj grani sa tim zakonom jer nije objavljen javno
@alfa - dobro pa ne moraš pravit novu osobnu ;D
Drnda:
recite mi, ako je prijepis napravljen u 3 mjesecu, ja nisam jos odnio papire u poreznu (50ccm), danas sam regao skuter, iako nisam jos nikakve papire tamo nosio...
jesam li ja duzan platiti porez?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju