Općenito > Propisi

Od 01.07.2013. placa se porez i za mopede

<< < (6/9) > >>

veruda:
nedaj bože da se bunim za 80 čuna jednom godišnje, nego zamisli jadnička koji nema nego za rabljeni tomos automatik i onda hajmo još da ga zajašimo jer smo jači. čak nebi ni tih recimo 50 kuna (na 1000 recimo da vrijedi) nego se moraš još hebati sa nekim bahatim kretenom koji to želi procjeniti na dva soma da ti otme još 50 kuna...

to mi se gadi

sekula2009:

--- Citat: veruda - 06 Kolovoz, 2013, 14:48:10 ---nedaj bože da se bunim za 80 čuna jednom godišnje, nego zamisli jadnička koji nema nego za rabljeni tomos automatik i onda hajmo još da ga zajašimo jer smo jači. čak nebi ni tih recimo 50 kuna (na 1000 recimo da vrijedi) nego se moraš još hebati sa nekim bahatim kretenom koji to želi procjeniti na dva soma da ti otme još 50 kuna...

to mi se gadi

--- Kraj citata ---

jbg,kad se nema para nema se  :dontknow: tako linić radi. :angry9:

Iwo SR Tuono:
ja nisam nikakav ekonomist ali lud covjek vidi da ove represivne mjere naplacivanja poreza i slicno ne daje rezultate jos uvijek. Treba potaknut potrosnju i gospodarstrvo pokrenut da realni sektor napaja proracun a ne ova partizanija, iz svakog kutka te ceka 50-100 nekih nameta za prakticki nista, iduci potez je ja briem ekotest na skutere i to ce rec dada eko test 500 kn jer znate to zagaduje ko lokomotiva  :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Mislim porez na pedesetke je totalno dno, da imam para nebi vozio pedesetku sigurno  ::)

sekula2009:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Kolovoz, 2013, 15:19:49 ---ja nisam nikakav ekonomist ali lud covjek vidi da ove represivne mjere naplacivanja poreza i slicno ne daje rezultate jos uvijek. Treba potaknut potrosnju i gospodarstrvo pokrenut da realni sektor napaja proracun a ne ova partizanija, iz svakog kutka te ceka 50-100 nekih nameta za prakticki nista, iduci potez je ja briem ekotest na skutere i to ce rec dada eko test 500 kn jer znate to zagaduje ko lokomotiva  :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Mislim porez na pedesetke je totalno dno, da imam para nebi vozio pedesetku sigurno  ::)

--- Kraj citata ---

a gdje će metnut onu cijev kaj ide u auspuh tomosu hahahaha bome moj ne dimi fala bogu. :notworthy:

giannelli:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Kolovoz, 2013, 15:19:49 ---ja nisam nikakav ekonomist ali lud covjek vidi da ove represivne mjere naplacivanja poreza i slicno ne daje rezultate jos uvijek. Treba potaknut potrosnju i gospodarstrvo pokrenut da realni sektor napaja proracun a ne ova partizanija, iz svakog kutka te ceka 50-100 nekih nameta za prakticki nista, iduci potez je ja briem ekotest na skutere i to ce rec dada eko test 500 kn jer znate to zagaduje ko lokomotiva  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
budu jos stavili porez na bicile kako je krenulo, najbolje da stave porez na zrak, flasirat ga i izvozit u zagadjene dijelove zemlje pa da se mi jadni hrvati pogusimo svi od poreza.  :cussing:

kako je linic rekao.. ''idem sad na odmor 7 dana.. a sto, znam da bi vi svi da crknem na ovom poslu'' :laughing7:

kako je pogodio :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju