Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
po dosadašnjim internet informacijama POREZ NA CESTOVNA MOTORNA VOZILA Porezni obveznik Pravne i fizičke osobe vlasnici registriranih putničkih automobila i motocikala Osnovica / predmet oporezivanja Osobni automobili (do 10 godina starosti) i motocikli prema snazi motora iskazanoj u KW i godinama starosti vozila. Porez se plaća godišnje. Porezna stopa (iznos) Automobil Od 200,00 kn do 1.500,00 kn Motocikl Od 50,00 kn do 1.200,00 kn moped se nigdje ne spominje......zasad.....
platio godišnji porez 80,00 kn , jučer baš a ovo ako uzimaju 5% onda su ..... to čak ni tito nije dirao
nedaj bože da se bunim za 80 čuna jednom godišnje, nego zamisli jadnička koji nema nego za rabljeni tomos automatik i onda hajmo još da ga zajašimo jer smo jači. čak nebi ni tih recimo 50 kuna (na 1000 recimo da vrijedi) nego se moraš još hebati sa nekim bahatim kretenom koji to želi procjeniti na dva soma da ti otme još 50 kuna...to mi se gadi
ja nisam nikakav ekonomist ali lud covjek vidi da ove represivne mjere naplacivanja poreza i slicno ne daje rezultate jos uvijek. Treba potaknut potrosnju i gospodarstrvo pokrenut da realni sektor napaja proracun a ne ova partizanija, iz svakog kutka te ceka 50-100 nekih nameta za prakticki nista, iduci potez je ja briem ekotest na skutere i to ce rec dada eko test 500 kn jer znate to zagaduje ko lokomotiva Mislim porez na pedesetke je totalno dno, da imam para nebi vozio pedesetku sigurno
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Danas sam u MUP-u na salteru nacuo da se porez za mopede ipak ne placa, tj placao se nekih tjedan dana, ali navodno je to sve stopirano...
Danas sam u MUP-u na salteru
@alfa - dobro pa ne moraš pravit novu osobnu
regao si skuter?morao si otic na poreznu da ti udare zeleni pecat, inace nebi ga mogao registrirat.
Citat: giannelli - 14 Kolovoz, 2013, 22:35:36regao si skuter?morao si otic na poreznu da ti udare zeleni pecat, inace nebi ga mogao registrirat. registrirao sam bez toga, samo me zanima, da li bi trebao otici sad u poreznu da mu udare pecat naknadno, ili sto?