Općenito > Generalno o skuterima
Piaggio NRG -karb ili purejet?
giannelli:
pa ako je to slucaj onda momak razmislja o kupnji Piaggio NRG Power 2006. godina koji ima karburator, zar ne? :dontknow:
ivanm:
postoji nrg power pure jet kak ne..
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&ved=0CHkQFjAM&url=http%3A%2F%2Fsomemanuals.com%2FPIAGGIO%2CNRG--POWER--PUREJET%2CIHJFEJC.PDF&ei=WCr-Ubq3CoWK4wTUi4DIAg&usg=AFQjCNE4oYuFty4SSd8y3NxRAMFVFw6SHg&sig2=p5gLEkZzEgCfwoM4Tc83Rw&bvm=bv.50165853,d.bGE&cad=rja
zadnje kaj sam kod nas vidio je mc3 pure jet..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 04 Kolovoz, 2013, 12:18:47 ---zadnje kaj sam kod nas vidio je mc3 pure jet..
--- Kraj citata ---
da, kod nas u HR je na trzistu Power model u pravilu dolazio kao LC karb verzija.
Postoji i purejet i AC verzija sa karbom (koja ima i bubanj otraga, a ne disk)
Osobno bi bas volio imat nrg power purejet. Jako bi se slagao sa Kawasakijem. Purejet za po gradu, a Kawa za sve ostalo ;D
--- Citat: giannelli - 04 Kolovoz, 2013, 12:11:54 ---pa ako je to slucaj onda momak razmislja o kupnji Piaggio NRG Power 2006. godina koji ima karburator, zar ne? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ako je purejet, radi se o uvozu (ako je uopce postavljac teme iz HR)
ivanm:
da al pure jet i za kvarove.. :icon_biggrin:
upiši nrg power pure jet u tražilicu i svaki link će ti biti tipa: nrg power pure jet problems, help, itd..
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 04 Kolovoz, 2013, 12:26:26 ---da al pure jet i za kvarove.. :icon_biggrin:
upiši nrg power pure jet u tražilicu i svaki link će ti biti tipa: nrg power pure jet problems, help, itd..
--- Kraj citata ---
Ma znam, oduvijek je tako. Al odbijam vjerovat da se uz pravilnu brigu o skuteru radi o greski u projektiranju mashine. Isto vrijedi i za baotijane koji se kao kvare. Znam i nekoliko koji imaju vise desetina tisuca km i nikad nisu ostavili lasnika na cesti
Nebi ni moj nrg napravio toliko kma da nisam radio neke kontrole iako je skuter isao odlicno. Al eto, primjetim 2-3 kapi ispod semeringa vodene pumpe i odma mijenjam semering prije nego zacvikaju lezajevi vodene pumpe ili skuter ostane bez rashladne tekucine, pratio sam jesu li sememrinzi radilice uljavi, svjecicu gledao jednom tjedno, pratio stanje prijenosa.... Ako se brines o skuteru, voizt ce dugo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju