Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Zip SP 1 by Muhi

<< < (11/11)

Muhi:
vide sam da od "udaranja" nema nista.pa sam odlucio da ga uglavim u jednu ogradu u ulici.tj uglavio sam samo prednju felnu i posle par minuta i krivljenja ograde i mog besa poceo je da popusta i da se volan okrece.sve vise i vise al ne ide napolje ni vile da ispadnu.moze da se okrece u krug ali ne ide napolje.tj crevo od kocnice mi je prikaceno pa ne mogu konstantno da ga vrtim u krug ali moze da napravim jedan krug.ne ide tesko.sta sada?kako sada da ga izvadim?pokusao sam na gore da ga cimam ali ne ide.

bosko:
Mislim da serafis krivi seraf, prvo bi trebal otpustiti gedoru 10-tku mislim koja ti je u centru volana, tek onda malo izbijes gumenim cekicem prema gore i ides otpustati ovaj seraf kaj si poslikal

edit: otpustiš tu gedoru (10, 12mm ? nisam siguran) na pol, staviš skuter na neku uzvisinu (da možeš izvući vilicu van), izvadiš volan van iz vilica  => tek onda odšerafiš taj šeraf koji si poslikal i vilica ti padne van

bosko:

--- Citat: Muhi - 23 Kolovoz, 2013, 18:49:07 ---
--- Citat: Josip-98 - 23 Kolovoz, 2013, 18:28:02 ---pun gas i pusti ruke s volana
ako bizi kriv je ako ide ravno ravan je  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
znam za to.jel ima jos neki nacin?

--- Kraj citata ---

Napokon ljep dan za vožnju, isprobal sam na svom SP-u full gas, maknuo ruke s volana i pustio ga da uspori, sve ok........tak da nebi smjelo biti zbog mono vilice

Muhi:
ma ide ravno samo treba ravno sesti. :D a i ne treba full gas.
ovo je sve zapeklo zato tako tesko ide...danas cu valjda uspeti da mu rasklopim... :P

Muhi:
konacno skinuo sve sam!!hvala zipst! :toothy9:
sada detaljna provera svega,skidanje bloka,struje i svega sa rama i ram cu da farbam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju