Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Zip SP 1 by Muhi
giannelli:
a gle princip je taj... da volan gurnes u stup vilice, i u vilici je matica konusnog oblika, kad zatezes dugi saraf konusna matica se uvlaci u suzenje u stupu vilice. isto tako se i volan gura prema unutra u stup vilice. trebas mozda malo pospricat wd-om i upotrijebit cekit. ako nije dugo skidan zna bit malo mukotrpno.
pogledaj da nije gdje piknut volan za stup sa mig-magom. tako je meni bilo na zip ac pa sam morao odrezat volan, a d ane spominjem koji je to problem bio izvuc ostatkl ''volana'' iz stupa vilice. :angry7:
ugl malo teze se izvlaci volan, upotrijebi cekic ali nemoj skrivit sta :toothy3:
Muhi:
cek jel taj sraf treba da mi bude skroz zavrnut,skroz odvrnut ili kako?
zipst:
--- Citat: Muhi - 28 Kolovoz, 2013, 16:49:04 ---cek jel taj sraf treba da mi bude skroz zavrnut,skroz odvrnut ili kako?
--- Kraj citata ---
zavidaj ga kako je i bilo (rukom)...otpusti par krugova da se glava vide odmakne nekoliko mm od volana i posteno opali po njoj cekicem... ne bi bilo lose stavit nekakvu dasku da ne s.ebes glavu.. :toothy11:
Muhi:
sve sam to uradio.i naspricao wd-om i nikakav luft da dobije.mozda dodje drug kasnije da mi pomogne on je to radio par puta na free-u pa zna ali i on kaze da je jako zapeklo ko zna da li je to uopste nekada skidano...
zipst:
nije stvar u sili, potrebno je samo uzeti veci cekic :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju