Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Zip SP 1 by Muhi
tommy:
mislim da ti je taj osjećaj zbog mono vilice :dontknow: provozaj još koji skuter sa mono vilicom pa vidi imaš li isti osjećaj, npr. sf :dontknow:
Muhi:
jel moguce da ja ako hocu da skidam celu prednju plastiku moram prvo vilu da skinem?
giannelli:
je, nije jedini skuter piaggio na kojem to tako ide, na novom zipu AC se moze bez skidanja vile, treba skinut prednju gumu i blatobran i ide dole, a na libertyu treba skinut vilu cijelu, to sam bas danas radio na libertyu. :icon_thumright:
Muhi:
ne znam kako da skinem korman tj da ga izvucem da vila moze da "ispadne" dole?
odvrnuo sam one dve velike matice,ima nekih vezica.to cu poseci mozda ga to koci koliko sam mogao da vidim.a jel moram kocnicu da skidam creva da bih skinuo vilu ili samo da je skinem sa diska?taman sam pre neki dan sipao novo ulje izluftirao i stavio nove plocice.
giannelli:
jesi ga poksao malo cimat ljevo desno da popusti? ja danas kad sam s liberty skidao islo je bez problema. znaci odvio sam na volanu saraf koji drzi volan za vilicu. cimao ga i skinuo volan. onda imas dvije matice na samom stupu vilice njih odvijes i ciao.
a ako je princip skidanja volana kao na stalker/zip AC onda imas sredisnju saraf kojeg odvijes (matica u obliku konusa se nalazi unutar stupa vilice pa pazi da je unutra ili je li ispala), te opet one dvije matice na stupu i ide dole.
a za kocnicu ti nisam siguran, ako ti je cilj samo prednju plastiku skinut, onda je odvij skupa sa pumpicom na volan ako ju ne zelis opet odzracivat. po meni to i nije velik problem :dontknow: to ces vidit kad budes skidao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju