Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Zip SP 1 by Muhi
Muhi:
prvo planiram da ga utegnem sve,zelja mi je da moj zip ima stage6 racing mk2.nadam se da ce biti para za to.sve u svemu skupi su mi planovi za zipa i to bi moglo potrajati jer zivimo tamo gde nema para.
@ bosko hvala! :)
pitaNS:
--- Citat: Muhi - 06 Kolovoz, 2013, 14:44:25 ---prvo planiram da ga utegnem sve,zelja mi je da moj zip ima stage6 racing mk2.nadam se da ce biti para za to.sve u svemu skupi su mi planovi za zipa i to bi moglo potrajati jer zivimo tamo gde nema para.
@ bosko hvala! :)
--- Kraj citata ---
Odlično Muhi..vrlo jak cilindar, odličan izbor...ako šta zatreba tu sam!!
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Muhi - 04 Kolovoz, 2013, 13:19:48 ---evo koja slikica.danas sam samo oprao airbox i sundjer nisam stigao celog da ga okupam...manjak vremena.
--- Kraj citata ---
Sundjer Bobe Kockalone, ajkula je u okeanu! :drunken_smilie:
Muhi:
nista poceo mic po mic sa radovima zamenjeni semerinzi na radilici.dok sam menjao cuo sam kako nesto opasno ne valja u bloku izgleda da je donja pesnica radilice.nista sada necu da cackam oko toga na zimu se otvaraju blokovi i sve to sredjuje.
Muhi:
zadnja guma je pravila problema izdrzace ovu jos sezonu pa sam stavio unutrasnju nemam bas para a kod nas u subotu je skup u novom sadu,pa mi se voza.a uvece krecem kod vas. :) tako da sam stavio unutruasnju gumu.e sada jedno pitanje.stavio sam platnicu debljine 1mm izmedju variatora i ventilvara start se popravio pre je bio nikakav.e sada jel moze neko da mi kaze koje je debljine ta fabricka platnica tj taj kao spacer?da probam i sa time jos koliko mogu da popravim start.inace ima oprugice neke nzm tacno koje ne rasklapa mi se sada nista na zimu cu sve,dobro mi je ovako da se vozim na stolici sa tockovima. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju