Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Travnik-Mostar-Neum

<< < (3/5) > >>

elmirarmina:
Eh ovako, gore je Malossi MHR replica 70cc, tecnigas tek, mikuni vn20, da ne bi strahovao sto se tice svjecice, sad je neka BOSCH na skuteru, Sta dobijam sa NGK-BR9ES, upravo trebam u drugi grad gdje ima servis sa dijelovima da uzmem Pjenu za gumu, ključ za svjecicu ako zatreba Iii remen da imam viška za ne daj boze, pa da uzmem i svjecicu, al me buni to sto se ne razumijem u to najbolje i interesuje me Sta dobijam s navedenom svjecicom

elmirarmina:
skuter pripremljen za sutra, stavljena nova svjecica, kupljena pjena za gumu, pripremljeni razni kljucevi, kljuc za svjecicu kao i rezervna svjecica.. 1litar antifriza, 1litar ipone miris jagode dvotaktola, gore je sportska guvernala, idem znaci bez mjerenja kilometraze, bez kazaljke za temperaturu,goriva i sata, bez zmigavaca.. nemam ni rezervni remen pa ako nesto bude ostavit skuter gdje stane, vratit se busem kuci i ponovo ici po skuter.. cilj mi je Mostar pa ako se bude imalo vremena doci i do Neuma.. slike aBd za 2 dana..  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :dontknow: :dontknow: :binkybaby: :binkybaby:

tommy:

--- Citat: elmirarmina - 07 Kolovoz, 2013, 11:57:59 ---skuter pripremljen za sutra, stavljena nova svjecica, kupljena pjena za gumu, pripremljeni razni kljucevi, kljuc za svjecicu kao i rezervna svjecica.. 1litar antifriza, 1litar ipone miris jagode dvotaktola, gore je sportska guvernala, idem znaci bez mjerenja kilometraze, bez kazaljke za temperaturu,goriva i sata, bez zmigavaca.. nemam ni rezervni remen pa ako nesto bude ostavit skuter gdje stane, vratit se busem kuci i ponovo ici po skuter.. cilj mi je Mostar pa ako se bude imalo vremena doci i do Neuma.. slike aBd za 2 dana..  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :dontknow: :dontknow: :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

iz mostara u neum preko BIH ti ima oko 80-90KM s tim da je pola puta uzbrdica i loš put (loš put kad siđeš sa M17)  :icon_thumright:

ja se nalazim točno na pola puta mostar - neum, pa ako negdje zapne javi mi se na PM :headbang:

Josip-98:
Bolje ti je uzmi remen jer vas je dvoje na skuteru duplo vise se grije prijenos moze doc i do pucanja

elmirarmina:
Uspješno predjenih jedno 115km, jos 40 do Mostara , po ko zna koji put u odmaranje al sad je duža pauza u restoranu zdrava voda u jablanici, jos malo je ostalo i otpada put u Neum, samo Mostar i lagano nazad, prevruce, previse umora, mislim da je i do Mostara previse al eto zacrtao sam i to je to ,  slike kad se vratim kuci, do sad ni jedan problem hvala Bogu, poz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju