Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Travnik-Mostar-Neum

(1/5) > >>

elmirarmina:
Isplanirao sam sa skuterom 08.08. Cetvrtak uputiti se na light putovanje, dakle relacija srednja BOsna Travnik ka Mostaru, a ako bude sve bez problema čak i do Neuma doci, cisto kad je praznik malo otici iz grada,kafana i ostalog.. Volim rizik pa cu se i uputiti, svjestan sam dda moze nesto poči po zlu ali riskiram, obavezno ponijeti ključ ii svjecicu novu? Pjenu onu za gumu? Sta jos? I daaa, ii djevojka ide sa mnom.. Pucajte sa savjetima.. Sve cu slikati i postaviti ovdje..

Josip-98:
Napravi servis,moga bi stavit nove gume
Od opreme ponesi svjecicu,remen,pjenu za krpanje gume,zarulju za svijetlo i to bi bilo to i par visenamjenskih alata

elmirarmina:
gume su nove.. od alata planiram ponijeti ono sto bi mi trebalo, od najmanjeg do najveceg kljuca pa do ostalog, hmmm remen ako ga nabavim ovih dana tj. ako budem imao novca, a svejedno gdje stane ostavit cu ga tu, vratit se busem po auto i onda po njega strpat ga u gepek i to je to  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tommy:
neum preko hercegovine ili na HR ?

elmirarmina:
Preko Hercegovine planiram ako bude do Mostara sve uredu, cilj mi je Mostar pa dalje se ide ako sve ok bude, preko HR bi ja ali skuja nije regana tj reg je na njemačkim tablama:))) ugl bit ce sve poslikano i postavljeno, nov je kit malossiev tek stavljen i ostalo pa se nesekiram sto se tice toga, dvotaktol koristim onaj sa morisom jagode full sintetika i uvijek na pun rezervoar naspem i cep dvotaktola..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju