Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jesi sastavio sve da bude cvrsto odnosno jesi li stavio sajbice (ako je u pitanju tuning variomat)pogledaj maticu i pogledaj navoj na radilici ako su ok kapni loctite najslabijiako nisu dobri kupi novu maticu ili procisti navoj radiliceodsrafljiva se najcesce jer nije stegnuto ili ima lufta
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
S čim je stegnuto, pa da znaš da je dovoljno stegnuto?Prije stezanja, moraš otpustit remen, da ne sjedi na bolcni, jer ako sjedi na bolcni gura ventilator prema van,tj. ne sjedne sve kako treba.
Citat: Grale - 31 Srpanj, 2013, 12:17:56S čim je stegnuto, pa da znaš da je dovoljno stegnuto?Prije stezanja, moraš otpustit remen, da ne sjedi na bolcni, jer ako sjedi na bolcni gura ventilator prema van,tj. ne sjedne sve kako treba.Pa nije moglo vise, ufatio sam dobro zubac bio... al niam bio podigao remen, bio je na bolcni, hvala na savjetu, sutra cu to ponovo uraditi
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Citat: Makaveli1902 - 31 Srpanj, 2013, 23:03:51Citat: Grale - 31 Srpanj, 2013, 12:17:56S čim je stegnuto, pa da znaš da je dovoljno stegnuto?Prije stezanja, moraš otpustit remen, da ne sjedi na bolcni, jer ako sjedi na bolcni gura ventilator prema van,tj. ne sjedne sve kako treba.Pa nije moglo vise, ufatio sam dobro zubac bio... al niam bio podigao remen, bio je na bolcni, hvala na savjetu, sutra cu to ponovo uraditiStisni polutke pa ga ubaci medu njih tako da ti sa ove strane bude slobodan i onda remenicu normalno namistis i stegnes
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.
Ako ti je pukla opruga na bendiksu, možda ti on zapinje na trenutke od zupčanik... Neki dam mi se desilo na ekserki pa...
Citat: zekozna - 01 Kolovoz, 2013, 17:54:14Ako ti je pukla opruga na bendiksu, možda ti on zapinje na trenutke od zupčanik... Neki dam mi se desilo na ekserki pa...Nije mi pukla opruga, radi alnaser sve ok, al malo iznad one rupice gdje se gura alnsaer je puklo malo al opet on upadne unutra bez problema i fiksira se
Citat: Makaveli1902 - 01 Kolovoz, 2013, 18:02:46Citat: zekozna - 01 Kolovoz, 2013, 17:54:14Ako ti je pukla opruga na bendiksu, možda ti on zapinje na trenutke od zupčanik... Neki dam mi se desilo na ekserki pa...Nije mi pukla opruga, radi alnaser sve ok, al malo iznad one rupice gdje se gura alnsaer je puklo malo al opet on upadne unutra bez problema i fiksira seKako ti kucke, jesi siguran da nisu klizaci i role