Općenito > Generalno o skuterima

Cijene Sportcity-a

<< < (4/4)

veruda:
čisto da rezimiram, novi sportcity 125 je mali gradski skuter, izuzetno okretan i lagan i vrlo pogođene ciklistike. motor je starije generacije (karb, zračnjak) ali zato pouzdan i lak za održavanje. suvozač je nužno zlo. trenutno se u hr prodaje kao sr motard za cca 18 tkn.

klasični sportcity iliti cube kako ga sada zovu je za dobar broj veći i ozbiljniji skut, nažalost i puno skuplji. teži je i skuplji za održavanje.

giannelli:
super mi je na klasicnom spotcityu kako su rijesili zadnji disk, celjust je s one strane gdje i auspuh na supportu, pa ne moras skidat hrpu djelova za promjenit plocice kao na vxr-u.

playaa:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-sportcity-125-cm3-oglas-8799892 ovaj me zanima konkretno,znači ubrzanje,krajnja,upravljivost i sve naspram vx-a ?

steeef:
agregat je isti ko na vxu samo kaj je ovo dugi blok (na sportcityu)
performanse su iste..

ima sportcity one 125,tu je zračni 125 leader agregat koi ima 9kw i nije isti skuter ko sr motard 125

playaa:

--- Citat: steeef - 03 Kolovoz, 2013, 19:10:49 ---agregat je isti ko na vxu samo kaj je ovo dugi blok (na sportcityu)
performanse su iste..

ima sportcity one 125,tu je zračni 125 leader agregat koi ima 9kw i nije isti skuter ko sr motard 125

--- Kraj citata ---

to sam htio čuti,hvala  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju