Općenito > Generalno o skuterima

Cijene Sportcity-a

(1/4) > >>

playaa:
zanima me zašto su cijene tih skutera u prosjeku dosta manje od drugih 125-ica? (šta nove šta polovne)
da li je stvar u kvaliteti,idu li slabije od ostalih ili je to jednostavno trenutni best buy?

JogFromYamaha:
pa ako si sjednes na nju vidjet ces da su kineske i da su dosta sparali na plastikama i na materijalima
al niko se ne zali na njih
tak da su ok

kaj se tice cijene po meni su i dalje preskupi dosta je to para  ako se mene pita
a zasto ih nema pa nisu bas nes atraktivne po izgledu
a ljudi nemaju para tak da kupuju ili rabljene  skutere ili ako imaju para idu na nexusa i slicne

kaj se mojeg kraja tice ima sportcityja dosta pogotovo 50 i 125 4t

neznam mene taj model dosta odbija i podsjeca na neke kineze tako da mi i nije neka zelja za njime
al to je ko i tajfun, radna koza koja se koristi svaki dan i niko ga nece ukrasti

playaa:

--- Citat: JogFromYamaha - 01 Kolovoz, 2013, 15:21:22 ---pa ako si sjednes na nju vidjet ces da su kineske i da su dosta sparali na plastikama i na materijalima
al niko se ne zali na njih
tak da su ok

--- Kraj citata ---

to sam i mislio,hvala :)

Bikelover:
Baš san sinoć vozia jednu od 125, motor dosta dobro ide, jel ima 6 god motor ili tako neš do sad nije ima kvarova..

Pulss:

--- Citat: JogFromYamaha - 01 Kolovoz, 2013, 15:21:22 ---pa ako si sjednes na nju vidjet ces da su kineske i da su dosta sparali na plastikama i na materijalima

--- Kraj citata ---
Glupost. Frend mi je ima totalku sa njim, tj dvaput, drugi put manja, oba puta su pukle vilice a od plastika niti jedna samo ona prednja, a letia je skuter 30m pod masline..
Drugi put su isle vile al prednja plastika nije pukla nego samo bocna..
Kvaliteta im defitivno nije nista losija od ovih na runneru..

Skut lijepo drzi cestu, doduse ovaj noviji 300ie mi je nekako bolji na cesti. malo trose i super idu.

Neces pozalit ako ga uzmes  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju