eto, nazalost, dosao je i taj dan... izgorio mi je auspuh na moj crvenoj strijeli i sada odvratno zvecka u voznji!!!
zvao sam u moto mondo za novi orginalni auspuh za sto me traze 2600 kuna (uz njihovo obavezno cekanje od mjesec dana sto god da se naruci jer na lageru nemaju ni svjecice a kamoli nesto sto se rijedje kupuje) sto im ne bi dao niti nadrogiran!
trazio sam po netu rabljeni (njuskalo i ebay.it) ali nema ni jednoga...
pa sam se raspitivao za neki novi rezonantni ali sam dobio negativan odgovor jer su mi rekli da motor ne ide nista bolje, trosi vise (sto na njegovih zednih 8 i nesto sitno litara nije bas preporucljivo), skup je i topi plastike oko sebe...
nakon cjelodnevnog guglanja i prckanja po ebayu te razno raznim sajtovima sa dijelovima nasao sam novi auspuh koji po nekim sajtovima odgovara na moj skuter... ali zbog cijene od cca 1000 kuna nisam ga htio narucivati bez da se uvjerim da ce pasati na moju strijelu... posto se bas ne kuzim previse da li bi mi mogao pasati, htio sam vas pitati koji znate sigurno vise od mene...
ovo je link sa ebaya od auspuha... po slici je prakticki identican mome, ali opet...
http://www.ebay.com/itm/AUSPUFF-ANLAGE-HEXAGON-SITO-PLUS-ABE-ENDTOPF-EXHAUST-PIAGGIO-LXT-180-LX-125-/370804415583?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5655aa5c5fako netko zna da li bi to pasalo na moj skuter MOLIM VAS da mi to potvrdi, ili ako netko ima neku pametniju ideju, bio bih beskrajno zahvalan!