Tehnički kutak > Tuning skutera

MOLIM VAS POMOZITE; OČAJAN SAM

<< < (4/6) > >>

vktr:

--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2008, 13:35:06 ---Na ovoj svijecici iskra razmislja gdje da skoci pa ti zato nece upaliti  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ali bar zna da neće pogriješit smjer di god ode dobro je  :toothy12:
Al ne ozbiljno, kaj stavrno ta svječica može stvarat ovakve probleme???

vktr:
Stavio sam tu svječicu kaj ste mi rekli, NGK BR8ES, razlike NEMA!!! bacio sam 27kn, hvala.

Jel zna neko nešto o ovim rolicama, da stavim to?
Jel mi treba neki posebni alat za stavljanje toga??

Sad mi frend kaže da on zna isto nekog kaj ima isti takav skuter, ista godina, isto sve,sreijala , ide 110 , i da ima puno bolji šus od mojeg

SlowRider:
Nisi bacio lovu na svijecicu jer si sada napravio mali servis sto se toga tice i mozes biti siguran da te nece uskoro izdati ako je sve ostalo u redu.

vktr:

--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2008, 18:00:27 ---Nisi bacio lovu na svijecicu jer si sada napravio mali servis sto se toga tice i mozes biti siguran da te nece uskoro izdati ako je sve ostalo u redu.

--- Kraj citata ---

+ to kaj s tom novom ultra super svječicom nije isprve htio upalit

SlowRider:

--- Citat: vktr - 29 Srpanj, 2008, 19:47:29 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Srpanj, 2008, 18:00:27 ---Nisi bacio lovu na svijecicu jer si sada napravio mali servis sto se toga tice i mozes biti siguran da te nece uskoro izdati ako je sve ostalo u redu.

--- Kraj citata ---

+ to kaj s tom novom ultra super svječicom nije isprve htio upalit

--- Kraj citata ---

A dobro sad, vidi se da ti je masina u banani i nesto tu ne stima. Skrati si muke i vrijeme te daj skuter nekome za koga mislis da ce odraditi posao kako treba. Sa ovom svijecicom od 30kn bez problema predjes 10 000km.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju