Općenito > Generalno o skuterima
Gilera vx 125 novi vs stari tip
Go-Go RUNNER:
--- Citat: Bikelover - 07 Kolovoz, 2013, 13:54:05 ---Kako to vidite? :notworthy: :notworthy: Al i to možemo saznat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Na prvi pogled: crvene plastike se vidi da su lakirane, far je od novije godine, ralica kupljena nova nije još lakirana.
Bikelover:
vidi stvarno :sad1: Al kako far od novijih, zar ovo nije novija? ili mislite na st?
playaa:
--- Citat: Bikelover - 07 Kolovoz, 2013, 12:27:03 ---s Bigfanom nikad na kraj izać :dontknow: Lijepo se dogovorimo i vec 2 dana on ne može napravit kupoprodajni, radi ovo ono i sad još ni na poruke ne odgovara...uglavnom, upao mi drugi motor u oko :icon_biggrin: http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vx125-cm3-oglas-8830562 :toothy9:
--- Kraj citata ---
[/b]
jesi i ti primjetio da vlasnik motora stalno briše oglase i stavlja nove?? možda zato da mu stalno bude pri vrhu al je totalno glupo,onaj ko traži gileru naći će gileru ???
unatoč tome,zapeo sam i ja za njega poprilično,ali sad kad sam čuo da je garant bio razbijen :sad3:
Bikelover:
Ma nemam pojma, ako neko ima u zg da mi nađe njegove tablice samo nek prosljedi u pm pa čemo provjerit jel bilo saobračajke :icon_thumright:
Uglavnom, prije mi je dao lik đir na vxr-u starom, ide 120 u blokadu kaže stavio lakše valjke jer mu nije bitna krajnja nego da ovako može pretjecat na kratko brzo pošto kao što rekoh kod nas nema nekih ultra dugih ravnica a on je na mom području tako da :headbang: motor ide nenormalno dobro, 120 tuče u blokadu i znam da to ne valja al nikad ga nisam vidio da brzo vozi, a ja sam dao malo gasa :laughing7: Ponudit ču mu 7000 kn treba nova zadnja guma, prednje pločice i druga mašina pošto ova ima več 40000 km po satu, je da dobro vozi i ne šuška, al krepat ce to ubrzo a druga mašina dođe 2000 kn :icon_biggrin: i kaže mali potrošač nekih 3,5 L izgledom, orginalna je, malo je izgrebana al nije nigdje ljepljena tipa izolirkom i širokom sivom...
EDIT: zaboravih reči, zvao sam onog lika za tog vx-a gore, kaže nije bilo nikakve saobračajke...
Grale:
:omfg:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju