Općenito > Generalno o skuterima

Gilera vx 125 novi vs stari tip

<< < (9/22) > >>

Bikelover:
Kako to vidite? :notworthy: :notworthy: Al i to možemo saznat :icon_thumright:

giannelli:

--- Citat: Bikelover - 07 Kolovoz, 2013, 13:28:46 ---Pa da, samo ko ce mi se samo 100 vozit :icon_biggrin: A koliko otprilike dođe swap? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
prvo kazes da se na korculi po seoskim putevima neda vozit brze od 60-80 a sad ti je 100 na sat malo :jerk:

swap ti dodje puno previse para ako ne znas sam napravit swap. u servisu ce te oderat za 1000kn najmanje. i to samo montiranje. a gdje su djelovi kao klip cilindar, dihtunzi, variomat, getriba, pa stelanje karba.. nisam siguran treba li glavu mjenjat al mislim da su mozda iste  :dontknow:

Bikelover:
Ko zna može tamo dosta brzo vozit :toothy12: Al kažem ono kad bih normalno vozio to bi bilo tih 60-80 km/h ne kažem da ja ne mogu tamo 90-100 km/h uhvatit al dosta riskiraš s tim ;D Ova moja cesta kojom se vozim nije baš super bajna, al ima i drugih puteva di moš vozit koliko možeš  :headbang:

Prijatelj bi mi to napravio za malo para, samo mi treba dijelove nabavit :icon_thumright:

giannelli:
zasto ne kupis nekog dt-a sa cross felgama, meni bi to bio must have na korculi. :glasses9:

Bikelover:
Cvaja koja puno troši ;D

Ne u off... :nono: :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju