Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Čuvajte se benz. pumpi, podvaljuju vodu...
arz:
INA Supetar-Bol, Otok Brac, do sada nikad nikakvih problema. Uzimam benzin za quadove, jet i brod. Dizel tocim u svoj auto.
Prije sam uvijek tocio na Tifonu, sada samo Ina i Omv.
Inace, nisam nikad tocio al navodno da na Petrolu imaju dobro gorivo, da ga dovoze iz neke rafinerije u Kopru, mozda bi Slovenci vise znali o tome ako ih ima na forumu.
Inace, posao mi je za volanom svakodnevno, vozim i dizele i benzince, kao firma imamo ugovor sa Ina-om, zadnjih 10tak god nikakvih problema sa gorivom. Da, nekad se svasta radilo al danas su kontrole rigorozne i mislim da je to samo ruzna proslost. Samo je stvar rafinerije, sve nove i moderne isporucuju kvalitetno gorivo.
iPh4S
Jurich:
--- Citat: ivanm - 30 Srpanj, 2013, 07:20:58 ---najčešće nije baš voda, nego benzin loše kvalitete..
jer se voda sa benzinom neda pomiješati.
a u cisternama se gorivo toči na kile. nikada se iz cisterne nemože ispustiti sav benzin, uvijek nešto ostane. često se voda kondenzira unutar spremnika.
imam frenda koji radi u ini i vozi baš takvu cisternu. on se vozi badava. a kako? kaže da nakon svakog istakanja u cisterni ostane 50-100 litara benzina koji se ne može ispumpati.
onda on s frendom stavljaju gas maske, ulaze u cisternu i izvlače benzin kantama van. nekad taj benzin prodaju za 7-8 kn na crno. to su vam žive istine.
--- Kraj citata ---
može, itekako može
radija je meni otac za inu 5 godina i znam točno u čemu je sve šema
ivanm:
onda iznesi a ne nagađaj..
Jurich:
--- Citat: ivanm - 30 Srpanj, 2013, 08:16:13 ---onda iznesi a ne nagađaj..
--- Kraj citata ---
nebih sad u javnost o tome, ali mogu ti samo reći da to šta im ostaje "viška" goriva nije normalno i mogu sve istočiti ali znaju caku kako ih zajebati. jeli ti ikad reka koliko mu litara ostane kad vozi nekoj firmi ili privatniku :icon_biggrin:
a i ina ništa drugo i ne zaslužuje jer je cijene toliko smanjila da vozači nisu mogli niti cijenu goriva nadoknaditi
ivanm:
ako ne želiš zbog straha iznjeti sve činjenice a znaš ih onda ne iznosi sitnice..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju