Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Čuvajte se benz. pumpi, podvaljuju vodu...
3alfa3:
--- Citat: robert - 30 Srpanj, 2013, 09:59:52 ---ali isto tako moram priznati da točim na crpkama sa relativno puno prometa!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
TomTomislav:
Inače stalno točim na Lukoil,auto mi ide dosta dobro,rijetko kad na Tifonu...A najviše volim kad točim kod motela plitvice,odlično gorivo,stalno u pokretu :icon_thumright:
Drnda:
Ovo kod mene je iskljucivo problem sto se zna da su tankovi pod zemljom napukli, (vjerojatno od smokvi ili slicno, one inace lako prolaze kroz kamen), te ulazi podzemna voda i zemlja, to je vjerojatno u malim kolicinama ali se nakupi...
evo jos jedan primjer, u 3 mjesecu mi je brat na pickup stavio bazen od 1000l, i isao je u podgoru mislim natociti loz ulje, jer je to najblize trenutno.. i natocio je 1000l u bazen, kad je to odlezalo par dana ispred kuce od frenda, jasno se vidjelo da je na dnu ostalo sigurno 100-150l vode, a iznad je nafta... tako da smo elektricnom pumpom izvuki naftu, a ostalo bacili...
a da to nije istina, nebi se svako sat vremena sa traktorom moralo stati i ispustatit punu casicu na filteru vode jer bi traktor poceo zezati...
Etore:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Srpanj, 2013, 09:49:33 ---ja sam u rijeci na ini u ditecha jednom natocio benzin oko 23 sata navecer, ima od toga dve godine.
Novi injektori i pumpa :) pa ti toci na ini
edit: nedugo nakon toga pukla mi je i radilica, osim sto je lose gorivo prati te i losa sreca :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Da i ja sam to čuo, točnije jedan frend je isto negdje na moru natočio benzin na nekoj pumpi i od tata ga sve zaj#%& na motoru.
Unaprijed se ispričavam svim djelatnicima INE i Istra Benza jer je problem u opčini Labin tj. samo kod njih benzin ne valja, a ako se otpeljate 15km prema puli u Barbnu ima jedna INA pumpa i sve štima nikad nije bilo nikakvih pritužba na njih. Tu u Zgb. točim samo na INI do sada nisam imao nikakvih primjedbi a i cijena im je OK....Pozdrav svima :laughing9:
playaa:
--- Citat: arz - 30 Srpanj, 2013, 07:44:59 ---INA Supetar-Bol, Otok Brac, do sada nikad nikakvih problema. Uzimam benzin za quadove, jet i brod. Dizel tocim u svoj auto.
Prije sam uvijek tocio na Tifonu, sada samo Ina i Omv.
Inace, nisam nikad tocio al navodno da na Petrolu imaju dobro gorivo, da ga dovoze iz neke rafinerije u Kopru, mozda bi Slovenci vise znali o tome ako ih ima na forumu.
Inace, posao mi je za volanom svakodnevno, vozim i dizele i benzince, kao firma imamo ugovor sa Ina-om, zadnjih 10tak god nikakvih problema sa gorivom. Da, nekad se svasta radilo al danas su kontrole rigorozne i mislim da je to samo ruzna proslost. Samo je stvar rafinerije, sve nove i moderne isporucuju kvalitetno gorivo.
iPh4S
--- Kraj citata ---
u krivu si,jako puno ljudi se žalilo na gorivo na petrolu,nekad se zna desit da kune šibaju a gorivo u pištolju jednostavno ne ide ili ide jako slabo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju