Tehnički kutak > Tuning skutera

koji kit sa nardom na sf2

<< < (3/4) > >>

Lumpri:
ja na piaggiu iman narda i trophy šta je isto ko i dr.evo i motor leti dell 19 86 dizna

e sad to šta si zakinut za djelove to ti je super...ozbiljno...tuning skutera je rupa bez dna ili kako je netko na forumu napisao pandorina kutija ali k ovoli nek izvoli

nodius:
eno mhr replica 220 eura na centru, na attacku 256 :binkybaby:
a evo sta kazu na attacku:
''We also suggest using a Stage6 Pro exhaust or the Nardo from Top Performances. Yasuni C16 offers high revs, but top performance isn't that good.''
a jbg moram peglat ostale po mjestu kad drndu vec nemogu jer ima fckin apriliu, jos mhr replicu spuh :glasses9:

dr.mrgood:

--- Citat: Lumpri - 28 Srpanj, 2013, 23:15:14 ---ja na piaggiu iman narda i trophy šta je isto ko i dr.evo i motor leti dell 19 86 dizna

e sad to šta si zakinut za djelove to ti je super...ozbiljno...tuning skutera je rupa bez dna ili kako je netko na forumu napisao pandorina kutija ali k ovoli nek izvoli

--- Kraj citata ---

Kad smo vec tu, koja bi otprilike dizna isla na italkit alu i dellorto 17.5 ? Jel 90 previse ?

Erestor:
Ustimavanje neznaci nuzno da treba diznu velicine lubenice npr. ja sam svoj alu kit ustimao sa yasuni R na serijskom gurtneru 12,5 mm sa diznom 72 i tisucu kilometara nema nikakvih problema ni nakon duze voznje, pali na zub i ide skoro kao 17,5 a trosi duplo manje, temepratura motora kako treba biti

Lumpri:

--- Citat: dr.mrgood - 29 Srpanj, 2013, 08:04:02 ---Kad smo vec tu, koja bi otprilike dizna isla na italkit alu i dellorto 17.5 ? Jel 90 previse ?

--- Kraj citata ---

:dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju