Tehnički kutak > Tuning skutera

koji kit sa nardom na sf2

(1/4) > >>

nodius:
ajmo znalci, mestri i diplomirani fakultetlije masina, koji je idealni kit da nardo ide kako treba? dal jos nesto treba mijenjat??

jos mi treba otprilike kako podesit karb i prijenos

dr.mrgood:
Malo si mi naopak, ne kupuje se kit po auspuhu nego valjda auspuh po kitu. Ja sam neki dan stavio nardo na svoj ALU italkit 70 ccm. Motor leti ide ko tane. Medjutim, nisam nastimao dobro fergazer pa je poceo lijepit. Nije mi se vise dalo zezat pa sam vratio serijski auspuh, najesen cu se zezat s tim ustimavanjem sad je malo prevruce. Uglavnom, skuter je piaggio liberty, fergazer je dellorto 17.5 i dizna je bila 74, sto je definitivno premalo. Ja bi sa 17.5 gadjao negdje oko 80-84 diznu. A posto vidim da ti imas 19, zbilja nemam pojma koja je serijska dizna unutra tako da ti ne mogu nista vise rec.

nodius:
imam dizne 66 70 i 92, s tim da cu kupit set dizni...
cuj kako sam naopak :toothy12: ne vidim di je problem, kupia san spuh i sad ocu kit, samo neznan koji mu pase da to fino vozi :dontknow:

Tomi_ZG:

--- Citat: dr.mrgood - 28 Srpanj, 2013, 22:13:56 ---Ja sam neki dan stavio nardo na svoj ALU italkit 70 ccm.

--- Kraj citata ---
On vozi pežo a ti piaggio,na peži ga se može vozit i na serijali jer je puno slabiji nego za pia/mina mašine.
Ak imaš para stavi mhr replicu,a ak su financije ograničene dr evo.

nodius:
za gus nedam ni kune, sam da se zna :icon_thumright:
znaci mhr replica je pala, sad skupljaj pare  :toothy12:

a lezaji i ostale pi*darije?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju