Šteta kaj nisam ranije vidio tvoju temu da ti kažem kaj sam ja nosio od "opreme" iz Samobora u Slavonski Brod I to još nakitana pedesetka sa tada 60 000 km na kilometar satu
A da ne pričam kad smo išli u Rijeku na scooter happening da je Luka0101 sa foruma išao sa serijskom poluzahrđalom lunom vision 1 sa 16 tisuća km. Držo je ful gas od Karlovca do Delnica Prema gore na mjestima jedva 30 km/h, za dolje 70
evo meni je sada 27 000km na satu, pežo je serijala. uzbrdo je išao cca 50-60kmh (dok se remen nije zagrijao i više), nizbrdo sam u jednom trenutku došao do PEU na natpisu brzinomjera hahaha.
nisam planirao ali ispada da sam držao full gas većinu vremena. nekako nisam imao osjećaj da prijenos previše trpi, temperatura je uvijek bila ispod 1/2, čak i na teškim usponima. strepio sam od uspona na velebit (ispada neopravdano) pa sam u gračacu stao, skinuo dekl sa prijenosa da se ohladi remen, pogledao da li mogu šta učiniti sa km sajlom.
vidjet ćemo kakav će biti povratak
svaka čast dosta si brzo i stigao...bude kakva slika?
evo u prilogu slika sa Rastoka, maznuo sam sendvič, malo vode (da mi se ne piša previše kasnije hahaha).
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]