Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Put Zagreb->Zadar sa 50ccm, savjeti?
Drnda:
moj savjet ti je da za skuter imas od alata nositi samo rezervnu svjecicu i kljuc, gumu mozes uvijek negdje okrpiti uz put, ili slicno, ponesi eventualno izolir traku, nikad neznas sto se moze dogoditi... i za sebe sto ti treba... mobitel nek ti bude napunjen ...
naravno prije svega moras poznavati staanje skutera i sve prekontrolirati prije putovanja....
robert:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Srpanj, 2013, 17:13:31 ---moj savjet ti je da za skuter imas od alata nositi samo rezervnu svjecicu i kljuc, gumu mozes uvijek negdje okrpiti uz put, ili slicno, ponesi eventualno izolir traku, nikad neznas sto se moze dogoditi... i za sebe sto ti treba... mobitel nek ti bude napunjen ...
naravno prije svega moras poznavati staanje skutera i sve prekontrolirati prije putovanja....
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: samo što bi se najebao da mu guma prdne negdje u vukojebini.
sprej za krpanje guma je odličan za stići do prvog vulkanizera
Drnda:
a eto, meni srecom u 50ak tisuca km se samo dvaput dogodilo da mi je probusena guma, prvi put je napumpao kod nekog lika i 12km do doma nije do kraja izdusila, a drugi put mi je cavao koji ju je probusio ostao u njoj i tjedno bi odusila 0.2 bara pa je vozila do smrti takva...
ali nije na odmet kupiti to pa nositi, srecom nije veliko ...
robert:
točno to, nije veliko a pomaže u nesreći!
na luni sam imao 5 puta bušnu gumu :laughing11:
shegy:
ak nemas sprej za krpanje guma onda poneses par šarafa za drvo i pumpu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju