Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put Zagreb->Zadar sa 50ccm, savjeti?

(1/10) > >>

SlayForMoney:
Dakle planirao sam u srijedu otići sa skuterom do Zadra, kasnije se možda i spustiti južnije magistralom prema Splitu. Ruta je starom cestom preko Karlovca, Slunja, Udbine do Zadra, krenuo bih u zoru.

Nažalost, kako dosta dugo nisam išao tom rutom ne sjećam se koliko ima uspona (osobito kakav je uspon na Velebit - 50tka će se dosta mučiti zar ne?).

Sa rezervoarom prijeđem cca 250km znači jednom bi ga točio na putu ali planiram stati radi odmora svakih sat, sat i pol.

Nosim nešto hrane, dosta vode (min 2-3L), jakna, fotić, alat za zamjenu svjećice/remena, fotić, mob, wc papir ( ;D )...i naravno nešto odjeće za par dana. Još nešto?  :icon_scratch:

ivan salinovic sr sale:
I ja planiram za 20 tak dana kada mi vrate vozačku Vinkovci-Zadar rutu sa Sf2.....to dana još razrađujem kakoi šta al s pedesetkom sam odlučio na more i nazad :)

Josip-98:
Nema problema samo napravi servis i vozi
Odmarajuca ruta  :toothy12:

anton55:
u bit će to podhvat naravno još veći ako ideš sam

SlayForMoney:
Koliko je strm uspon na Velebit tamo kod Zadra? Sjećam se jedino da je uspon bio do onog kratkog tunela i onda dalmacija  :icon_biggrin:
Bojim se da, s obzirom da ću taj dio rute odraditi u popodnevnim satima, da zbog temperature i uzbrdice skuter ne izdahne na usponu (nažalost, znam vrlo dobro posljedice pregrijavanja na vodom hlađenom skuteru - rastopljena vodena i termostat)  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju