Općenito > Generalno o skuterima
Koji skut je bolji u krivnama
zoran.lovrekovic:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Srpanj, 2013, 15:49:37 ---rox, SR, nrg, runner.... Svi su oni dobri za zavoje s tim da je SRka po meni u prednosti, ali samo za nize vozace. Meni od 192cm visine je jedino nrg i runner odgovarao. Rox je o igracka, a ni SRka niej puno bolj po tom pitanju
--- Kraj citata ---
Vaaaauu ti si veliki :icon_biggrin:
Hvala na odgovoru :icon_thumright:
ivan94:
po meni drzi najbolje nrg, jer cini mi se ima dosta tvrđi ovjes i od gilere i rox-a , a i dosta je tezak pa drzi super samo gume moraju biti malo jace napumpane...
Mikac21:
--- Citat: zoran.lovrekovic - 25 Srpanj, 2013, 15:46:22 ---
--- Citat: 3alfa3 - 25 Srpanj, 2013, 15:13:52 ---To sto tebe zanima nije razlika ta 2 skutera nego kvaliteta vozaca koji ih voze ;D
Ovako napamet (zbog ovjesa) rekao bi Aprilija SR :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma znam ja da je to sve do vozaca ali ima skutera koji i nisu bas nesto u krivinama znaj da proklizu i tako to.
Mene je samo zanimalo koji je bolji od ova dva :D
Ali svakako sam odlucio uzma rox :toothy9: samo jos malo love skupit i moj je :toothy12:
--- Kraj citata ---
bit ce da za mog skupljas pare...bit ce paraaaaa :occasion14:
zoran.lovrekovic:
--- Citat: Mikac21 - 25 Srpanj, 2013, 16:15:37 ---
--- Citat: zoran.lovrekovic - 25 Srpanj, 2013, 15:46:22 ---
--- Citat: 3alfa3 - 25 Srpanj, 2013, 15:13:52 ---To sto tebe zanima nije razlika ta 2 skutera nego kvaliteta vozaca koji ih voze ;D
Ovako napamet (zbog ovjesa) rekao bi Aprilija SR :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma znam ja da je to sve do vozaca ali ima skutera koji i nisu bas nesto u krivinama znaj da proklizu i tako to.
Mene je samo zanimalo koji je bolji od ova dva :D
Ali svakako sam odlucio uzma rox :toothy9: samo jos malo love skupit i moj je :toothy12:
--- Kraj citata ---
bit ce da za mog skupljas pare...bit ce paraaaaa :occasion14:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: moguce :icon_thumright:
ali si mi malo podaleko ::)
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Srpanj, 2013, 15:49:37 --- Rox je o igracka, a ni SRka niej puno bolj po tom pitanju
--- Kraj citata ---
Možda nova, na njoj je dosta skučeno za razliku od stare.
Doduše nisam tak vejiki da bi mi moja srka bila mala :icon_biggrin:
--- Citat: zoran.lovrekovic - 25 Srpanj, 2013, 15:07:54 ---Interesuje me koji skut bolje lezi u krivinama i kako se ponasa na cest.
--- Kraj citata ---
Meni je najbolje u krivinama ležao baotian, doduše par puta i po ravnom.
S drugim skuterima nisam ležao na cesti ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju