Općenito > Generalno o skuterima

Koji skut je bolji u krivnama

<< < (5/5)

Miki-speedy:

--- Citat: stipe - 25 Srpanj, 2013, 22:25:17 ---ajme, sto ce sad biti smijanja, ali jebi ga, stvarno mi je tako ispalo...

ima sam i firefoxa, starog runnera, novog, 180sp, vozio sve i svasta, ali od nakitanih 50tica, za zavoje mi se najbolje pokazao piaggio liberty :)

dobre gume, velika kola, na stazi tu u vrsima, a i po gradu ga rijetko tko stigao...

to sto je ruzan je druga stvar :D

--- Kraj citata ---
Zavisi koliko jake zavoje  :icon_thumright:

tommy:
vozio sam skoro sve skutere što ste ovdje spominjali, ali malaguti F15 mi je najbolje upravljiv i povozan od svi ostali 50ica :icon_thumright:

Peksy:
Mozda malo cudno,ali definitivno mi je najbolji bija stari zip sp,s tim motorom nema sta nisam radija ali jedino nikad nisan ljubija asvalt....sr-ka takoder odlicna, sf i runner (meni katastrofa)

Miki-speedy:
Istina da je stari runner malo losiji sr i stari i novi su pojam za runnera

zoran.lovrekovic:

--- Citat: stipe - 25 Srpanj, 2013, 22:25:17 ---ajme, sto ce sad biti smijanja, ali jebi ga, stvarno mi je tako ispalo...

ima sam i firefoxa, starog runnera, novog, 180sp, vozio sve i svasta, ali od nakitanih 50tica, za zavoje mi se najbolje pokazao piaggio liberty :)

dobre gume, velika kola, na stazi tu u vrsima, a i po gradu ga rijetko tko stigao...

to sto je ruzan je druga stvar :D
[/quote

Svakome nesto lezi, :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju