Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Anlaser mi radi ali skuter nece da upali
Jet Force C-tech:
u mene je trenutno pomaknuto paljenje i nece da upali...
jetf:
--- Citat: Jet Force C-tech - 26 Srpanj, 2013, 13:49:40 ---u mene je trenutno pomaknuto paljenje i nece da upali...
--- Kraj citata ---
ali zanimljivo na kurbli pali bez ikakvog problema s prve.. ja krivim CDI.. a ako se dobro sjecam kad sam mjerio mislim da je bila manja voltaza na bobinu s novog CDI-a.. a nemam nikog da probam drgi a novi mi se ne kupuje jer bi opet moglo isto ispast..
ArminMaglaj89:
Pozdrav...
Imam Keway Matrix 150 ccm
Motor je bio kod majstora u motoru je novi CDI, Regler i Bendix
Javio mi majstora da je motor gotov ja sam otišao po motor u motru je bio akumulator 3amp privremeno dok je bio kod majstora da ga može paliti jer jedan mi je crkao pa sam imao samo taj od 3amp i majstor rekao da može paliti na taj akumlator al da mu je pomažem sa kurblom dok ga palim tako sam i radio kad sam došao kući reko hajd malo vožnje ja na taster neće motor i upalim ga kako mi je rekao majstor da mu pomognem sa kurblom i poslije ga ugasim i zakuje mi kurbla neće ni gore i dolje spustim se sa motor niz brdo do jarana da ubacim jači akumulator samo je vrtilo u prazno onda ja jaran rekao da radi kurbla al nije radila onako kako treba raditi nego samo propada kad kurblam ne izlazi zrak na auspuh ništa znači kurblam u prazno bukvlano onda sam spojio na kablove motor ni tada nije htio samo je vrtio u prazno ako može bilo kakva pomoć šta bi moglo biti nisam otvarao deklo ništa nisam dirao
robyakarider:
nesto ne valja
zvonkec92:
Pa otvori deklo i vidi sta se desava sa kurblom, kako si mislio da ju mi popravimo preko interneta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju