Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Anlaser mi radi ali skuter nece da upali

<< < (5/7) > >>

zoran.lovrekovic:

--- Citat: G071 - 24 Srpanj, 2013, 21:04:31 --- Jet Force C-tech koja godina? zoran koij je tvoj godina? eto moj frend vozio runnera bez akumulatora,jedan poznanik NRG isto vozio bez akumulatora :D

--- Kraj citata ---

Ja sad vozim keeway ARN 150 i kad mi je bio crkao akumulator na kurblu sam ga palio i pali i palio dok nisam kurblu zaglavio.Ok skinem ja kurblu popravim to da vise ne zapinje uzmem od frenda akumulator motor sastavi iz prve reko super evo skidaj akumulator i da idemo,ja skinu akmulator dade motoru pun gas a on samo stoji umjestu i gusi se nenormalno i ugasi se,a dok je akumulator stalno prikopcan radi bez problema kod mene je takva situacija.Motor je 2007 god...
Prije njega sam imao NRG-a i nisam pokusavao bez akumulatora.A malo sam previse otego ali ok :D

jetf:

--- Citat: Jet Force C-tech - 24 Srpanj, 2013, 20:15:31 ---da ne otvaram novu temu...

znaci jet force sa starne pise setup....

i kad sam ja to sve sklopio prosle godine on je htjeo palit na anlaser al se vidi da je slab akumulator, pa sam ja pocetkom ove sezone kupio novi akumulator...
i kad hocu da upalim na anlaser on vergla "po mom misljenju dobro-jako" ali nema sanse da upali, pa sam ja iso do majstora pa mi je on reko da bu mogo bit  problem u tome sto anlaser uzima previse energije akumulatoru tako da nema dovoljno da svjecica baci dobru iskru...

sta vi mislite sta uradit ?

ja kontam uzet skinut svjecicu pa malo zazor na njoj smanjit...sta mislite dal cu sta dobit ?

--- Kraj citata ---

jel pali na kurblu? ja imam situaciju da me zezo CDI (došlo mu ponekad da neda isku) kupio novi CDI s njim pali i vozi bez problema ali pali samo na kurblu na anlaser eventualno minutu, dvije poslje gašenja, inače samo vrti i to dobro vrti ali ne pali, akumulator nije bajan ali je dobar, probao jači akumulator staviti onda pali ali uz 3-4 sekunde verglanja, ako uštekam stari CDI pali čim taknem tipku i s polupraznim akumulatorom.. isto me muči kako da to rješim..
Probao sam smanjiti zazor na svječici ali nije pomoglo..
Probao stavit CDI od SF2 2005, s njim pali ali neide u obrtaje..

zoran.lovrekovic:

--- Citat: jetf - 25 Srpanj, 2013, 09:55:10 ---
--- Citat: Jet Force C-tech - 24 Srpanj, 2013, 20:15:31 ---da ne otvaram novu temu...

znaci jet force sa starne pise setup....

i kad sam ja to sve sklopio prosle godine on je htjeo palit na anlaser al se vidi da je slab akumulator, pa sam ja pocetkom ove sezone kupio novi akumulator...
i kad hocu da upalim na anlaser on vergla "po mom misljenju dobro-jako" ali nema sanse da upali, pa sam ja iso do majstora pa mi je on reko da bu mogo bit  problem u tome sto anlaser uzima previse energije akumulatoru tako da nema dovoljno da svjecica baci dobru iskru...

sta vi mislite sta uradit ?

ja kontam uzet skinut svjecicu pa malo zazor na njoj smanjit...sta mislite dal cu sta dobit ?

--- Kraj citata ---

jel pali na kurblu? ja imam situaciju da me zezo CDI (došlo mu ponekad da neda isku) kupio novi CDI s njim pali i vozi bez problema ali pali samo na kurblu na anlaser eventualno minutu, dvije poslje gašenja, inače samo vrti i to dobro vrti ali ne pali, akumulator nije bajan ali je dobar, probao jači akumulator staviti onda pali ali uz 3-4 sekunde verglanja, ako uštekam stari CDI pali čim taknem tipku i s polupraznim akumulatorom.. isto me muči kako da to rješim..
Probao sam smanjiti zazor na svječici ali nije pomoglo..
Probao stavit CDI od SF2 2005, s njim pali ali neide u obrtaje..
[/quote

Imao sam takav problem prosle godine na NRG dok ga nisam slupao.Znaci poneka hoca da upali a nekad ne baca iskru.Tako je i kod mene bilo ali stvarno nez kako to popravit jer sam ja odvezao motor kod elektricara i on je tamo izmjenjao stotinu cuda neki.

Mrzim tu elektroniku u motoru jer nista oko toga neznam popravit  :angry7:

--- Kraj citata ---

Jet Force C-tech:
pali iz prve na kurblu...

sad sam uzeo i spojio kablove na kola i motor , i vergla jos brze nego prije al nece da upali...

jetf:

--- Citat: Jet Force C-tech - 25 Srpanj, 2013, 16:31:26 ---pali iz prve na kurblu...

sad sam uzeo i spojio kablove na kola i motor , i vergla jos brze nego prije al nece da upali...

--- Kraj citata ---

meni isto iz prva na kurblu, e parobao sam i ja, verglao i samo dodao klemu od auta i odma pali...
Dali moguče da se pickup maknuo, to jest nešto sam prčkao oko njega več prije? dali da ga probam pomaknuti nekamo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju