Općenito > Propisi
Nepravedno degradiranje skutera
dr.mrgood:
Doduse dobro kazes, to je netko jednom izmislio jer mu se tako htjelo i to sad tako stoji... Moguce samo u HR !
ivanm:
to su stari tomosi, 14 ice i 15 ice koje su imale brzinu 80 na sat i veliku tablicu i to nisu mopedi nego motocikli i moraš imat a1 il koju kat.
danas svi dvokotači sa 50ccm su mopedi i mogu se vozit sa b kat kod nas a za vani ne znam, u aziji je sve moguće.. ;D
tomosi koji se danas kod nas prodaju od 50ccm su svi mopedi, nema više 15ica i sličnih.
dr.mrgood:
--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2013, 15:52:20 ---to su stari tomosi, 14 ice i 15 ice koje su imale brzinu 80 na sat i veliku tablicu i to nisu mopedi nego motocikli i moraš imat a1 il koju kat.
danas svi dvokotači sa 50ccm su mopedi i mogu se vozit sa b kat kod nas a za vani ne znam, u aziji je sve moguće.. ;D
tomosi koji se danas kod nas prodaju od 50ccm su svi mopedi, nema više 15ica i sličnih.
--- Kraj citata ---
Ma ne muci mene to koja je tablica, nego me muci ogranicenje brzine, jer ako su vec svi M kategorija (moped) onda neka im se svima mjeri brzina na valjcima, ili nikome !
3alfa3:
--- Citat: dr.mrgood - 18 Srpanj, 2013, 15:56:30 ---
--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2013, 15:52:20 ---to su stari tomosi, 14 ice i 15 ice koje su imale brzinu 80 na sat i veliku tablicu i to nisu mopedi nego motocikli i moraš imat a1 il koju kat.
--- Kraj citata ---
Ma ne muci mene to koja je tablica, nego me muci ogranicenje brzine, jer ako su vec svi M kategorija (moped) onda neka im se svima mjeri brzina na valjcima, ili nikome !
--- Kraj citata ---
Nigdje u EU se ne mjeri brzina ako nije variomatski prijenos
nomad:
u moje vrijeme mogao si bt-a i ostale koji su bili regani za dvoje prebacit na malu tablicu ako ces regat samo na jednog.
i u tom zakonskom cirkusu bilo je raznih promijena. pogledaj koliko im je trebalo da uvedu reda sa ATV -ima a na kraju ga mos vozit sa B kat. ;D
a znam hrpu ljudi koji su za A kat polagali samo za to.
na nase zakone ne vrijedi trosit kisik upoce, a kamoli se zivcirati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju