Tehnički kutak > Tuning skutera
aprilia sonic pomoč...
mali.bracek:
pod kit mislim komplet djelova( rolice, federi itd..)ok to ču raskopat da vidim broj dizne...za limič isto moram vidit...
Laviper:
Stavi rezonantni auspuh, s tim ces definitivno dobit na snazi, ali uz rezo auspuh trebao bih promjeniti i rolice, odnosno stavit bar pol grama lakse neg one sto su trenutno, te druge opruge kvacila
Sto se tice tog uz brijeg, centralni feder ti je oso u penziju, tako da bi ga trebao zamjeniti.
Prije svega trebo bi uzet i novi remen naravno , a ukoliko oces iskoristit dobro snagu tog spuha , trebo bi stavit neki aftermarket variomat tipa polini, malossi, bgm i kompanije.
Snaga tog svega nece doc u trenutku kad ti to sve smontiras gore , jel ces ga morat i stelat sto se prijenosa tice ( rolice i federe ) , ali da ces osjetit razliku , oces dosta.
mali.bracek:
trenutno sam mislio uzeti taj malossi 2000 set, filter zraka i remen...no moram uzeti još svječicu, crijeva neka i na ebay-u sam si našao one gume(selene) za odostraga...i amontizer mi je malo lošiji to mi je sad neak prioritet...imao sam sad regu, gume sam mjenjao i lakiral sam ga cjelog pa sam malo na knap sa lovom....
napisal sam gore da imam spullju od sr-ke moj orginalni je sav strunul a i kad me lik pokupil malo ga je popigal nije mi se dalo s njim zezat...nego taj od sr-ke jel ima on kaj u sebi da blokira ispuh ili nekaj slično jer kad sam ga uzo od lika nije imo ona sljepa crijeva po sebi nit se vidi da je kaj rezano, pa sam mislil da ga razrežem i izvadim ak ima kaj ne baca mi se baš 1000+ kn za spuljju ak nebi dobil neke prevelike rezultate...
to je taj spuh
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/aprilia-sr-50-auspuh-original-oglas-1213005
Laviper:
--- Citat: mali.bracek - 20 Srpanj, 2013, 22:13:37 ---trenutno sam mislio uzeti taj malossi 2000 set, filter zraka i remen...no moram uzeti još svječicu, crijeva neka i na ebay-u sam si našao one gume(selene) za odostraga...i amontizer mi je malo lošiji to mi je sad neak prioritet...imao sam sad regu, gume sam mjenjao i lakiral sam ga cjelog pa sam malo na knap sa lovom....
napisal sam gore da imam spullju od sr-ke moj orginalni je sav strunul a i kad me lik pokupil malo ga je popigal nije mi se dalo s njim zezat...nego taj od sr-ke jel ima on kaj u sebi da blokira ispuh ili nekaj slično jer kad sam ga uzo od lika nije imo ona sljepa crijeva po sebi nit se vidi da je kaj rezano, pa sam mislil da ga razrežem i izvadim ak ima kaj ne baca mi se baš 1000+ kn za spuljju ak nebi dobil neke prevelike rezultate...
to je taj spuh
http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/aprilia-sr-50-auspuh-original-oglas-1213005
--- Kraj citata ---
Spulju kupis polovnu za cca 500 kn, a dobijes zapravo najvece rezultate u odnosu na ostatak. Multivar ce ti popeglat rupe u ubrzanju i dobit ces ''linearnije '' ubrzanje, al rezo spuh ti je ipak osnova za izvlacenje snage na serijali.
Caky644:
imas leovince tt za 700kn novi potpuno tako da zx i tt mozes polovno nac za 300kn u dobron stanju a pualica dosta utjece jer sa standardnima motor je ubijen tek sa pilon prodise i uz nju ide veca dizna i drugi valjcici oko 5g ja sna na sp-u ima 4.8g i tt motor je letia...bitno je da se dobro ustela prijenos i karburator ako to ne bude kako triba badava ti je ko zna sto stavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju