Tehnički kutak > Tuning skutera
Xenon HID H8 svijetla!?
SlowRider:
Da imam serijski far vjerojatno bi vec kemijao oko toga, samo me muce neke sitnice koje treba provjeriti...
filip-cpi:
--- Citat: Rossi - 25 Srpanj, 2008, 22:53:08 ---ovako zanima me jel rade normalno Hid svijetla na 2t skuterima npr na mom runneru....vidio sam da je par ugradjivalo na 4t motore i radi ali nisam nigdje procito da je neko na 2t ugradio ...posto ocu sebi da uzmem(h8-8000k) pa me zanima jel radi normalno i to...benjamin je rekao da bi trebalo sve radit super ...pa sam htio cuti i druga misljenja...hvala...
--- Kraj citata ---
MA SAMO TI NJIH UGRADI DA VIDIS KAK JE SUPER S NJIMA IMA IH MOJ FREND GLE STRUJA JE STRUJA NEMA TU ..........A A KO TI NEBUJU PO VOLJI MOZES MAKNUT!!!!! :headbang: :frajer:
Benjamin:
--- Citat: filip-cpi - 28 Srpanj, 2008, 15:39:08 ---
--- Citat: Rossi - 25 Srpanj, 2008, 22:53:08 ---ovako zanima me jel rade normalno Hid svijetla na 2t skuterima npr na mom runneru....vidio sam da je par ugradjivalo na 4t motore i radi ali nisam nigdje procito da je neko na 2t ugradio ...posto ocu sebi da uzmem(h8-8000k) pa me zanima jel radi normalno i to...benjamin je rekao da bi trebalo sve radit super ...pa sam htio cuti i druga misljenja...hvala...
--- Kraj citata ---
GLE STRUJA JE STRUJA NEMA TU ..........
--- Kraj citata ---
kakva je to sad pak izjava
Dinac:
bas to , citam takve lolčine zadnjim par dana po forumu , struja je struja LOOOOOOL, ili daj odi po relej bude ti pojacao struju (10 komada uzmi, bu jace), pa bude ti jace svjetlilo, nemaš kaj tu oko toga , ne ?
stipe:
dinac, jel se to za relej odnosi na mene? ???
jer znam sto relej radi, i znam da je ona gori shema u redu, pa bi te molio da me ispravis i tocno pokazes di sam to pogrisija? (jebat ga, zavrsija san neke skole, pa da vidim jel to za k**ra* ili sto?)
mislim, ako ti to nije previse za napravit? i molio bi te, kad vec vidim da se kuzis, da mi objasnis sto TOCNO relej radi?
i di sam napisao da relej pojacava struju? (mada ne pojacava, al dobijes napon direkt sa akumulatora, sto je opet bolje nego preko drugih zica...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju