Tehnički kutak > Garaža

*Gilera runner 50<>70*

<< < (3/7) > >>

Pulss:
imas u svakom piaggiu dizne za uzet  :icon_thumright:

Gilera izgleda odlicno, duplo bolje nego sa crvenom kombinacijom  :)

plica-du_RunneR:
giannelli-  zovem se ivan :)
a za kit sta da recem ako dopuste financije i stari jedino
a kad bi ga stavljo naso bi polovnu masinu i na nju slozio neki base setup

giannelli:
je li tebi u rodu Duplica, onaj vw maher? :laughing7:

po meni ti je uzimat drugu masinu dupli ako ne trodupli trosak, jer treba tu masinu provjerit, jesu li dobri lezaji radilice, i da jesu nikad nisi siguran koliko su stari, pa prijenos.. ali u pravu si prakticnije je.
no ja bi uzeo kit i dellorto 19 i nemas zime.  :icon_thumright:

no prvo i prvo multivar. :toothy9:

plica-du_RunneR:

--- Citat: giannelli - 16 Srpanj, 2013, 21:10:57 ---je li tebi u rodu Duplica, onaj vw maher? :laughing7:

po meni ti je uzimat drugu masinu dupli ako ne trodupli trosak, jer treba tu masinu provjerit, jesu li dobri lezaji radilice, i da jesu nikad nisi siguran koliko su stari, pa prijenos.. ali u pravu si prakticnije je.
no ja bi uzeo kit i dellorto 19 i nemas zime.  :icon_thumright:

no prvo i prvo multivar. :toothy9:

--- Kraj citata ---

Hahah nije mi u rodu imaa nas više Duplica...
a to za masinu cu jos vidit
tako sam i ja mislio dellorto 19 i gusani kit
gledo sam polini sporta i stvarno mi se cini zvijer od kita,znas li mozda drzi li Dante polinija i koliko košta otprilike ?

giannelli:

ne drzi dante, ne drzi nitko.. manje vise svi oni mogu iz piccilo racing narucit u splitu.
najbolje pogledaj na webshopu mojskuter ako gaima u ponudi. def. neces nigdje jeftinije nac.

edit:
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=129&category_id=101&option=com_virtuemart&Itemid=142

a karb dodje 550kn, imas npr bgm pro 19, gledam na shopu, 334kn, izgleda kao kopija dellorta. trebalo bi se raspitat na forumu za njega. :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju