Tehnički kutak > Garaža
*Gilera runner 50<>70*
plica-du_RunneR:
Bok,ajde da i ja predstavim svoj voz
runnera onu noviju liniju jaaako sam zadovoljan s njime drugi sam vlasnik nije puno preso
kod mene je manje od godinu dana i radilo se nesto :hello:
Bio je ovakav kad sam ga kupio
malo je bio ostrugan s desne strane od laganog pada prošlog vlasnika zao mi je sto nemam sliku jer je odavno slikavano i nisam nikad mislio da cu se regat na forum i pokazat vam moj voz
Rastavljanje
Usljedilo je lakiranje plastika :icon_biggrin: sto je dovelo konačnim proizvodom :laughing6:
I onda mi je pao s nogare :toothy3: i slomio prednju plastiku s nesretne desne strane kraj zmigavca i ostrugo bočnu
Nazalost nemam sliku stete
Nakon sto sam vratio lakireru plastike da mi ih opet sredi
Malo foto sešna ;D
Eto to je bilo ukratko my story
Nakon toga motor je vozen kao cista serijala ssve dok ga nisam do prije par dana počastio Giannelli rekordom :toothy9:
Nastavak priče i slike sutra.lp :hello:
Svi komentari pohvale prijedlozi čak i kritike su dobrodošli
plica-du_RunneR:
Evo nije mi bilo teško poć do garaze :happy3:
Spuh sam platio 1175kn i dobio sam valjke od 5,5gr s njim, ali sam uzeo 4,7 jer su ove preteske
Nakon neuspjelih pokušaja skidanja variomata nekakvim mojim homemade blokadama oni konji na servisu previse stegnuli...
frend mi donio el.pištolj i zamjenili to za sec i skut se preporodio jbt jos nmgu vjerovat kako vuce haha :glasses9:
Još mi je u planu veća dizna(obavezno)neki multić novi remen mozda neko zvono jer mi je ovo poplavilo i tjt
Mozda na zimu i kakav base setup ko zna :frajer:
Groš:
ljepa gilera =) i ja sam na svojoj imao rekorda i role 4.7 gr i dizna 64 s redsponge i navukel je 96 po ravnici, A u malossi multivaru 6.1 gr najbolje, a u polini variomatu 5.3 gr
plica-du_RunneR:
Evo da javim da sam dns opleo yamahu neosa sa polini sportom zx-om 17,5 karbom
a ja samo rekord i 4,7 valjke nisam čak ni diznu stavio ni nista ide ko lud :toothy10:
Johnny iber:
Lepi je :icon_thumright:
Obavezno diznu i to cim prije stavi, da nebi bilo kasnie "Zacviko mi" i slicno.
Moze se na forumu nabavit neko polovno zvono, ja sam bio uzeo polini za 50 kn i bilo je dobro, i vise nego dobro.....
Samo ga mazi pazi i gas ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju