Ostalo > Motocikli

gamma 250

<< < (10/10)

batak-rab01:

--- Citat: 2TDottore - 05 Studeni, 2008, 16:42:50 ---
--- Citat: batak-rab01 - 05 Studeni, 2008, 16:38:53 ---za rs 250 nabavit djelove u hr je problem  a i jako je skupo znam iz vlastitog iskustva zato sam je bio prisiljen prodat a sad mi je zao uzassssssssssssss

--- Kraj citata ---

ne samo da je tesko nabavit djelove nego su skupi za popizdit.ak oces napravit postenu generalku treba ti 2000 eura samo za cilindre klipove klipnjace lagere semeringe dihtunge + posao koji je bar 300eura ovisno od majstora. :sad1:

Nije ni cudo kaj to svi prodaju kad niko nema za napravit generalku tolko para a za te novce kupis si skoro solidan motor star 10-ak godina s kojim se vozis bez brige.

--- Kraj citata ---
bas tako ali gust je neopisiv

2TDottore:

--- Citat: batak-rab01 - 05 Studeni, 2008, 16:45:32 ---
--- Citat: batak-rab01 - 05 Studeni, 2008, 16:38:53 ---za rs 250 nabavit djelove u hr je problem  a i jako je skupo znam iz vlastitog iskustva zato sam je bio prisiljen prodat a sad mi je zao uzassssssssssssss

--- Kraj citata ---

ne samo da je tesko nabavit djelove nego su skupi za popizdit.ak oces napravit postenu generalku treba ti 2000 eura samo za cilindre klipove klipnjace lagere semeringe dihtunge + posao koji je bar 300eura ovisno od majstora. :sad1:

Nije ni cudo kaj to svi prodaju kad niko nema za napravit generalku tolko para a za te novce kupis si skoro solidan motor star 10-ak godina s kojim se vozis bez brige.

--- Kraj citata ---
bas tako ali gust je neopisiv

--- Kraj citata ---

to istina.zato bi si ja htio jednu gammu500 uzet i polako si ju slagat sa gustom i s vremena na vrijeme se samo odfurat s njom do ducana i nazad.

Ovak ju otprilike sposlozit uz nekoliko jos preinaka. :icon_tongue:

batak-rab01:

--- Citat: 2TDottore - 05 Studeni, 2008, 16:54:09 ---
--- Citat: batak-rab01 - 05 Studeni, 2008, 16:45:32 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
bas tako ali gust je neopisiv e to daaaaa

--- Kraj citata ---

to istina.zato bi si ja htio jednu gammu500 uzet i polako si ju slagat sa gustom i s vremena na vrijeme se samo odfurat s njom do ducana i nazad.

Ovak ju otprilike sposlozit uz nekoliko jos preinaka. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju