Ostalo > Motocikli
gamma 250
ALONSO:
bila jedna gamma na prodaju za 13 kuna koju san vidija na motopartyu u trilju pred kojih dva ipo miseca.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 15 Rujan, 2008, 10:29:04 ---ja u zagrebu znam za dvije gamme i jednu RD500 u samoboru.Vlasnici ni ne razmisljaju o prodaji.Takvi motori se ne prodaju osim ak si u dugovima pa ti trebaju novci. ;D I ja bi jednu da mi stoji u garazi. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
A dotični vlasnik RD500 je bio u TEEEŠKIM dugovima i nije ju prodaval nego radije otišel u Afganistan i tamo zaradio pare :notworthy:
Jel tak dottore? Mogli smo mu doć u garažu i ukrast po noći :toothy3:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 11:22:05 ---
--- Citat: 2TDottore - 15 Rujan, 2008, 10:29:04 ---ja u zagrebu znam za dvije gamme i jednu RD500 u samoboru.Vlasnici ni ne razmisljaju o prodaji.Takvi motori se ne prodaju osim ak si u dugovima pa ti trebaju novci. ;D I ja bi jednu da mi stoji u garazi. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
A dotični vlasnik RD500 je bio u TEEEŠKIM dugovima i nije ju prodaval nego radije otišel u Afganistan i tamo zaradio pare :notworthy:
Jel tak dottore? Mogli smo mu doć u garažu i ukrast po noći :toothy3:
--- Kraj citata ---
Irak. :icon_thumright:
Ja sam u par navrata ga zezo da mi proda al samo me lagano odj#bo. :laughing7: Nisi ju mogo ukrast jel tamo je Hojić cijelo vrijeme dok nema Peloze.
batak-rab01:
za rs 250 nabavit djelove u hr je problem a i jako je skupo znam iz vlastitog iskustva zato sam je bio prisiljen prodat a sad mi je zao uzassssssssssssss
2TDottore:
--- Citat: batak-rab01 - 05 Studeni, 2008, 16:38:53 ---za rs 250 nabavit djelove u hr je problem a i jako je skupo znam iz vlastitog iskustva zato sam je bio prisiljen prodat a sad mi je zao uzassssssssssssss
--- Kraj citata ---
ne samo da je tesko nabavit djelove nego su skupi za popizdit.ak oces napravit postenu generalku treba ti 2000 eura samo za cilindre klipove klipnjace lagere semeringe dihtunge + posao koji je bar 300eura ovisno od majstora. :sad1:
Nije ni cudo kaj to svi prodaju kad niko nema za napravit generalku tolko para a za te novce kupis si skoro solidan motor star 10-ak godina s kojim se vozis bez brige.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju