Općenito > Propisi

Naljepnica tehničkog

<< < (4/4)

daRio:
Nikada ju nisam imao niti ju mislim imati na skuteru.
Znam kolika je kazna ali lijepiti ju neću,stoji mi u prometnoj i nikada me nitko nije za nju pitao.

TomTomislav:
Kada te budu pitsali,kasno bude  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: daRio - 23 Srpanj, 2013, 20:49:46 ---Nikada ju nisam imao niti ju mislim imati na skuteru.
Znam kolika je kazna ali lijepiti ju neću,stoji mi u prometnoj i nikada me nitko nije za nju pitao.

--- Kraj citata ---

Do prije 3-4 godine sam i ja tako. I na autu i skuteru.
Al kad sam cuo price frendova da su dobivali kazne zbog toga, pregrizo sam g#vn% i od onda ih lijepim, ma koliko mi se ne svidjaju - 300kn nije malo

daRio:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2013, 21:01:44 ---
--- Citat: daRio - 23 Srpanj, 2013, 20:49:46 ---Nikada ju nisam imao niti ju mislim imati na skuteru.

--- Kraj citata ---

Do prije 3-4 godine sam i ja tako. I na autu i skuteru.
Al kad sam cuo price frendova da su dobivali kazne zbog toga, pregrizo sam g#vn% i od onda ih lijepim, ma koliko mi se ne svidjaju - 300kn nije malo

--- Kraj citata ---

Sve 5 i slažem se sa tobom ali usprkos svemu ne ljepim. Na autu me u gornjrm drsnom kutu šajbe ne smeta i imam ju ali na skuter-motor nema šanse.

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2013, 12:47:46 ---
Sretno sa skidanjem kad dodje vrijeme  ;D

Zasto ne na vilicu? S nje se skida uz fen i nokte, a ostatak pocisti benzinom bez straha od ostecenja boje

--- Kraj citata ---

ide s fenom bez problema..
a imaš pravo, iduće godine ide na vilicu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju