Općenito > Propisi

Naljepnica tehničkog

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivan salinovic sr sale - 22 Srpanj, 2013, 10:22:38 ---Ja sam prošli tjedan regao skut i čim sam došao kući skinio sam ju jer nije mogao nać gore mjesto za naljepit naljepnicu...

--- Kraj citata ---

I sad riskiras 300kn kaznu. Pa poslije toga jos jednu. Pa jos jednu....

Kupi si naljepnicu i zalijepi gdje mislis da treba, a drugi put trazi da ju sam zalijepis pred covjekom na tehnickom

ivan salinovic sr sale:
Znam moram otić po novu kada ju je samo naljepio na prvo mjesto na koje je stigao,jel može ta naljepnica bit naljepljena ispod sica

ivanm:
ja sam ju zalijepio bočno pored blatobrana na prednju masku, dolje nisko.. a da s desne strane ako se gleda od naprijed. ako se sjedi na skuteru onda je s lijeve..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 23 Srpanj, 2013, 12:02:50 ---ja sam ju zalijepio bočno pored blatobrana na prednju masku, dolje nisko.. a da s desne strane ako se gleda od naprijed. ako se sjedi na skuteru onda je s lijeve..
--- Kraj citata ---

Sretno sa skidanjem kad dodje vrijeme  ;D

Zasto ne na vilicu? S nje se skida uz fen i nokte, a ostatak pocisti benzinom bez straha od ostecenja boje

TomTomislav:
Svima uvjek preporucam na vilicu da zaljepe,jednostavno za skidanje..

A moraš u tehnicki po nju,i moraju ti upisat drugi broj,jer svaka naljepnica se vodi pod svojim brojem :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju