Općenito > Generalno o skuterima

runner potrošnja

<< < (13/14) > >>

SlowRider:
Technigas ima najtise spuhove u to sam se uvjerio, tisi su i od yasunija :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 19:41:19 ---moj nije bucan uopće, cuje se malo glasnije od serijale i bas je lijep zvuk ugodan za usi,za razliku od npr. stage 6 pro replica koji prdi na kilometar al daje nesto bolje performanse(prvenstveno mislim na krajnju brzinu)  od zx-a

--- Kraj citata ---

Pričekaj da ti vuna izgori pa češ imati prdečeg roosta!

dino_sk:

--- Citat: dino gp1 - 30 Srpanj, 2008, 22:09:42 ---
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 19:41:19 ---moj nije bucan uopće, cuje se malo glasnije od serijale i bas je lijep zvuk ugodan za usi,za razliku od npr. stage 6 pro replica koji prdi na kilometar al daje nesto bolje performanse(prvenstveno mislim na krajnju brzinu)  od zx-a

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
jos kad bi mu onda i performanse bile ko u roosta gdje bi mu bio kraj  :laughing7:

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 22:28:45 ---
--- Citat: dino gp1 - 30 Srpanj, 2008, 22:09:42 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
jos kad bi mu onda i performanse bile ko u roosta gdje bi mu bio kraj  :laughing7:

--- Kraj citata ---
u zacvikanoj termo grupi

seba:
meni je potrošnja oko 5l,u potpisu je šta je sve gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju