Općenito > Generalno o skuterima
runner potrošnja
SlowRider:
Technigas ima najtise spuhove u to sam se uvjerio, tisi su i od yasunija :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 19:41:19 ---moj nije bucan uopće, cuje se malo glasnije od serijale i bas je lijep zvuk ugodan za usi,za razliku od npr. stage 6 pro replica koji prdi na kilometar al daje nesto bolje performanse(prvenstveno mislim na krajnju brzinu) od zx-a
--- Kraj citata ---
Pričekaj da ti vuna izgori pa češ imati prdečeg roosta!
dino_sk:
--- Citat: dino gp1 - 30 Srpanj, 2008, 22:09:42 ---
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 19:41:19 ---moj nije bucan uopće, cuje se malo glasnije od serijale i bas je lijep zvuk ugodan za usi,za razliku od npr. stage 6 pro replica koji prdi na kilometar al daje nesto bolje performanse(prvenstveno mislim na krajnju brzinu) od zx-a
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jos kad bi mu onda i performanse bile ko u roosta gdje bi mu bio kraj :laughing7:
Drnda:
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 22:28:45 ---
--- Citat: dino gp1 - 30 Srpanj, 2008, 22:09:42 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jos kad bi mu onda i performanse bile ko u roosta gdje bi mu bio kraj :laughing7:
--- Kraj citata ---
u zacvikanoj termo grupi
seba:
meni je potrošnja oko 5l,u potpisu je šta je sve gore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju