Općenito > Generalno o skuterima
runner potrošnja
3alfa3:
--- Citat: andy - 30 Srpanj, 2008, 12:12:46 ---provozaš se 5 km naprimjer i onda štelaš ler gas, znači kad je skut ugrijan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tako je. Sva stelanja karba se rade na potpuno zagrijanoj mashini
X-Thug:
--- Citat: SlowRider - 28 Srpanj, 2008, 22:55:06 ---Postoji zx koji nije bucan, ima spuhova koji imaju ugodan zvuk koji ne iritira.
--- Kraj citata ---
daj mi reci da uzmen,jer naježin se kad cujen ono prđenje,siša bi doli i razapea bi mu lanac u visini glave i kad se spi**a bi mu nabia onaj glupi spuh ravno znate di...
dino_sk:
--- Citat: X-Thug - 30 Srpanj, 2008, 19:39:12 ---
--- Citat: SlowRider - 28 Srpanj, 2008, 22:55:06 ---Postoji zx koji nije bucan, ima spuhova koji imaju ugodan zvuk koji ne iritira.
--- Kraj citata ---
daj mi reci da uzmen,jer naježin se kad cujen ono prđenje,siša bi doli i razapea bi mu lanac u visini glave i kad se spi**a bi mu nabia onaj glupi spuh ravno znate di...
--- Kraj citata ---
moj nije bucan uopće, cuje se malo glasnije od serijale i bas je lijep zvuk ugodan za usi,za razliku od npr. stage 6 pro replica koji prdi na kilometar al daje nesto bolje performanse(prvenstveno mislim na krajnju brzinu) od zx-a
andy:
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 19:41:19 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
moj nije bucan uopće, cuje se malo glasnije od serijale i bas je lijep zvuk ugodan za usi,za razliku od npr. stage 6 pro replica koji prdi na kilometar al daje nesto bolje performanse(prvenstveno mislim na krajnju brzinu) od zx-a
--- Kraj citata ---
ma ak se dere jače nabacaš vune više unutra i to je to...ja sam svoju počupo da se dere na kilometar ;D
majic_sk:
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2008, 19:41:19 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :icon_biggrin: :toothy3: :laughing6: :notworthy: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju