Tehnički kutak > Garaža

Peugeot VivaCity SportLine

<< < (12/13) > >>

boulybox:
A isprike nisam gledo lampu, makar nemam ni ja serijski osvjetljenje tablice pa reko ak kaj skemijam oko repa da me murija ne zajebava

JosipMarijanovic:

--- Citat: boulybox - 16 Svibanj, 2015, 11:43:41 ---A isprike nisam gledo lampu, makar nemam ni ja serijski osvjetljenje tablice pa reko ak kaj skemijam oko repa da me murija ne zajebava

--- Kraj citata ---

Da bi te zajebavali radi svjetla na tablici moras napraviti neko veliko sranje

GUGY:
Oooo netreba ni napravit sranje. Dovoljno je naletit na nabrijanog murjaka i eto sranja . . . Jucer me popodne zaustavi kontrola u autu i vrsi provjeru. Auto mi glasi na zenu. Kaze on meni da zasto ja uvjek vozim njen auto? Imam li mozda neplacene kazne ili porezni dug kad auto glasi na nju. Reko sam mu da je scooter regan na mene i da moze provjerit. Eto na kakve ja naletim da bi me i za osvjetljenje tablice mogo hebat.

Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk

JosipMarijanovic:

--- Citat: GUGY - 16 Svibanj, 2015, 15:45:51 ---Oooo netreba ni napravit sranje. Dovoljno je naletit na nabrijanog murjaka i eto sranja . . . Jucer me popodne zaustavi kontrola u autu i vrsi provjeru. Auto mi glasi na zenu. Kaze on meni da zasto ja uvjek vozim njen auto? Imam li mozda neplacene kazne ili porezni dug kad auto glasi na nju. Reko sam mu da je scooter regan na mene i da moze provjerit. Eto na kakve ja naletim da bi me i za osvjetljenje tablice mogo hebat.

Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Samo ti njih pitaj jel prekrsaj ili kazneno djelo voziti zenin auto? I da imas neplacene kazne ili porezni dug auto nemozes prepisati na nju.  A ona sebi smije kupiti auto bez obzira na tvoje eventualne dugove. 

anabellas:
bilo bi logicno da zakonom zabrane da zene voze aute muzeva , ali ovako nema smisla haha  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju