Tehnički kutak > Garaža
Peugeot VivaCity SportLine
GUGY:
Počelo se malo pripremat za ljeto. Krenuo sam polirat deklo ali sam odustao. Vidio sam jednog VivaCity-a u Osijeku sa poliranim deklom i uopče mi se nije svidio. Tako sam uzeo Lechsys dvokomponentu epoxy boju i obojio ga u crno. Naravno prije sam ga izbušio i napravio promaju za prijenos.
Ovo je sa zadnje strane dekla:
A ovo s prednje strane:
Nisam htio previše pretjerivat s bušenjem da ne izgleda kao švicarski sir. Nadam se da če bit nekog učinka i da nije uzalud vam trud sviraći.
boulybox:
oce bit sta od poliranja kotaca?
GUGY:
Za sad jos ne. Imam previse posla da nestignem ni na wc..
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
boulybox:
Steta malo pimpanja nikom ne skodi al zato mi je dekl odlican.
A daj mi reci posto ti je skinut rep nemas potrebe za zadnji zmigavcima i kak to prolazi sa police? jel te zajebavaju ili si tolki racer da te ne stignu zaustavit
GUGY:
--- Citat: boulybox - 16 Svibanj, 2015, 09:33:04 ---Steta malo pimpanja nikom ne skodi al zato mi je dekl odlican.
A daj mi reci posto ti je skinut rep nemas potrebe za zadnji zmigavcima i kak to prolazi sa police? jel te zajebavaju ili si tolki racer da te ne stignu zaustavit
--- Kraj citata ---
Pa žmigavci su kod mene tvornički ukomponirani sa štop svjetlom. A rep mi je skinut i napravio sam od L profila nosač tablice i stavio led rasvjetu da zadovoljava zakonske norme mada po defaultu nije ni bilo rasvjete za tablicu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju