Tehnički kutak > Tuning skutera

SF 2 100Km\h

<< < (2/6) > >>

Marko8:
I kad zbroji koliko to sve košta i da će mu trošiti 2l više, više mu se isplati kupiti motor koji ide 100 km/h, nema to veze sa samim SF-om  :icon_thumright:

Barem meni, kod tuninga je bitna i izdržljivost, rijetki ovdje pišu za šta slažu motore i koja im je namjera, tako da predobre odgovore i dobiju ...

termiMAX:
Al ja sam pitao bivseg vlasnika motora kojeg sada imam i lik mi je rekao da je potrebno staviti siri kajis i nove rolice i pičiće 100 :)
Sad, sta je tu istina...  :toothy12:
On kaze da je vec isao sa njim 100, tako da je verovatno motor vec doradjen...
Ne razumem se bas puno u to sve, al tako mi je rekao  :icon_biggrin:

nodius:
daj baci svoju sliku motora il napisi setup (ako znas) pa cemo znat na cemu si :icon_thumright:

SrkiB94:
i baotian kad se baci iz aviona ide 100...
100 po satu i 100 pravih nije isto
stavi samo auspuh i bit ćeš presretan,a ionako pežola nema kočnice za nešto jače

Drnda:
svakakvih gluposti se moze naci ovdje.. prvo slikaj cilindar da znamo jel seriski ili je mijenjan, ako neznas sam...

dalje.. dovoljno ti je staviti sport kit, radilicu ne treba mijenjati ako nema lufta ni ona ni lezajevi...
rezo auspuh bi bilo dobro staviti isto, ali obavezno drugi variomat, jer tvornicki je pusiona teska...
ako ides samo na izmjenu cilindra na 70ccm, dovoljan ti je i tvornicki karburator, samo treba veca glavna dizna i malo postelati sve skupa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju