Tehnički kutak > Tuning skutera

SF 2 100Km\h

<< < (3/6) > >>

kurbla001:

--- Citat: SrkiB94 - 11 Srpanj, 2013, 11:24:40 ---i baotian kad se baci iz aviona ide 100...
100 po satu i 100 pravih nije isto
stavi samo auspuh i bit ćeš presretan,a ionako pežola nema kočnice za nešto jače

--- Kraj citata ---
varaš se frende, koči on kao lud samo kad se zaleti.....
šalim se, ja sa svojim nemam nikakvih problema oko kočnica....a stare su eo već 10god....
promijenio jedino pakne na stražnjim čeljustima....prednje su još originalne .... " što reć, komu "

a vezano za 100km/h....hmmmmm kako neki kažu spremi pare i ići će...ali gdje se ti misliš voziti 100...
ja potegnem uvr glave 85-90max.... a prosjek je 65-70km/h svakodnevne vožnje....sa setupom u potpisu.....tako da neka ti primarni cilj nije brzina nego šta želiš od mašine i skutera u globali....
ako te interesira brzina da se možeš naganjati sa drugima onda zaboravi na to jer nema od tog kruha, vrlo velika je vjerovatnost da će proizići nekakvi belaj iz tog....eto...

za base računaj negdje oko 3500-4000kn komplet ( kuplung+zvono, karb, variomat, usis, remen, rolice, cilindar-komplat, spužva u filteru, radilica, ležaji, druga i veća svjećica, ulje getribe, ulje kočnica, antifriz.....)
tako da kad to složiš da nemoraš misliti šta sad !?....lijepo natočiš, sjedneš i pvoziš....s tim da ćeš podosta trošiti ulje za mješung, jer u početku dok ne razradiš mašinu trebat će ti jača smješa benzina, kasnije i ne toliko ali opet će trošiti više nego serijska mašina...
i najvažnije od svega je to da si nađeš kvalitetnog majstora koji će sve to složiti, inače ako ćeš sam raditi trebat će ti puno, puno sreće i pameti da nešto ne zabrljaš jer će to koštati dodatno......

sve u svemu sretno....

Drnda:
za to ti je dovoljno i nekih 1500kn ako uzimas dobro polovno.. tako da ono...
ne kontam nikako ljude koji za pisljivi base mijenjaju kuplung, zvono, karb, usis i gluposti sve redom... pa jbt, ako znas malo raditi i mucnuti glavom dok radis kako sto funkcionira... za puuuuno manje love se da napraviti super skuter

gricko:
meni se cini da si u pravu,cak i novo ne mora bit puno vise

Iwo SR Tuono:
Prvo i osnovno treba ti masina koja ima horizontalni cilindar   ;D

Drnda:
nema potrebe, ovdje kod mene ima sf2 ona prva linija bez spojlera, ima ravni serijski auspuh, seriski karb sa vecom diznom (onaj sa metalnim cepom) i polini sport.. mislim da je vec i debelo preko 30 000 km napravio, nikakva odrzavanja nema , samo toci vozi, ide nekih 95-100 po satu, samo je ovjes postao jako mekan pa i nije bas za tu brzinu vise...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju