Općenito > Propisi
Nadopisivanje kazne nakon nekoliko dana
luna500rr:
Naime, prijatelj mario ujedino i clan foruma kojem sam zaboravio nick, dao je đir na svojem motoru prijatelju koji nit ima vozacke nit godina za polagat i naravno zaustavi ga policajac i napise mu kaznu zbog upravljanja vozilom...
Skoro tjedan dana poslje, tj maloprije na benzinskoj stanici, policajac priđe mariu i upita ga isprave...nakon što je vidio da je sve uredno, upita ga dali si ti tome i tome posudio motor tad i tad...mario kaze jesam a on njemu..aha, to bi ti bilo 5000kn...
mario je naravno osta cili zbunjen, uzeo policajcu prometnu iz ruke i osao doma...
Pitanje je, dali policajac može samo tako napisati kaznu nakon par dana?
Plizzz :help:
stark1:
Ako si uhvacen u prekrsaju tada da,a ovako mislim da ne. To je samo ga strasio.
luna500rr:
Moze li jos tko sa reci? :icon_scratch:
Reponja:
Možda mu je htio samo informativno reći koliko bi ga moglo deknuti po džepu da je prijatelj napravio
nekakvu glupost sa tim skuterom? :dontknow:
Naknadno nebi smio dobiti kaznu, jer da je policajac htio to napraviti, mogao je preko tablice doći do
vlasnika i poslati mu kaznu poštom ili donijeti doma. Nije da im je to problem napraviti kada žele.
Mislim da je u pitanju samo zastrašivanje, ali teško je reći kad nisam bio tamo i vidio cijelu situaciju...
mario ala:
Marko je sve rekao, dolazim sinoc na benzinsku, tip ispred mene na motoru, pridje mi i zapise me tamo na neke papire, kaze doci ce ti kazna 5000kn jer si maloljetnoj osobi bez vozacke dozvole dopustio upravljanje motociklom.. Yamaha xt-x, kat. a1
Vozio normalno, posebno kad sam vidio da je policija tu, cak sam i skolski mrtve kuteve gledao.. :dontknow: :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju