Općenito > Propisi
Nadopisivanje kazne nakon nekoliko dana
ivano_007:
Gluposti. Nema ništa od toga ako ti nije odmah napisao. Onda bi tako mogao kome hoće i kada hoće pisati kaznu :drunken_smilie:
danyq7:
Ako motor glasi na tebe ili ako je prijatelj kad ga je zaustavio policajac reko da si mu ti dao onda ćeš dobit kaznu. Ne 5000kn jer je to maksimalna moguća nego 1000kn + 500 sudskih troškova. Kaznu ćeš dobit isto kad i tvoj prijatelj. Ja sam dao isto prijatelju da vozi koji nema vozačku i on dobio kaznu, a meni policajac nije ništa reko, samo sam dobio kaznu nakon mjesec dana. To da ti dobiš kaznu se podrazumijeva skupa s kaznom koju će tvoj prijatelj dobit jer je vozio tvoj motor. Možda se izvućeš iz ovog jer nikad ne znaš s policajcima, ali kažem ti iz prve ruke kak je meni bilo.
mario ala:
motor je u papirima na bivšem vlasniku, sad za 10 dana kad istekne registracija bit ce na meni... kupoprodajni ugovor glasi na mene, platio sam porez i to sve..
nisam dobio nikakav papir, samo je uzeo podatke..
maXonja:
Onda će kaznu dobiti prijašnji vlasnik jer na njega glasi motor.
On će slati žalbu da je on tog i tog datuma prodao motor tebi, tu tvrdnju će potkrijepiti kupoprodajnim ugovorom ovjerenim kod javnog bilježnika i kaznu će prebaciti na tebe.
TomTomislav:
Ako nisi dobio odmah cestitku nemoj se nadat da nečeš,ja uhvacen bez vozacke,ostalo sam sve imao...Nakon više od godinu dana dobio sam poziv za sud,naravno dobio sam sudsku opomenu ili ti ukor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju