Ostalo > Motocikli
Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...
3alfa3:
--- Citat: 2mario2 - 24 Srpanj, 2013, 23:18:18 ---krasno bome... skuplja prednja za 20 i nešt € nego zadnja... haha, bit će novčanik vesel... :o
--- Kraj citata ---
Ako niej greska i stvarno je ta cijena, to je onda jedna o skupljih prednjih guma za koje sam cuo. Vjerojatno i najskuplja ;D
U tom slucaju, ostani na Qualifierima i moli boga da ih jos dugo proizvode jer ta guma je iz generacije mojih michelinki i odavno ima nasljednika, a proizvodi se i dalje samo zato jer je proizvodjacu odavno isplatila razvoj i sad ih mogu po fer cijenama proizvodit i zaradjivat fine novce iako su jeftine (cijena sirovine u izradi gume je zanemariva - razvoj kosta).
A uostalom, nije ni losa guma. btw, to je tvornicka ugradnja i na Z750 ;D
Jedino se sporije grije od michelinki i tupljeg je profila pa mi ne odgovara kao michelinka
2mario2:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2013, 23:09:58 ---sad vidim da je to jako skupa guma u toj dimenziji - skuplja od zadnje sto me jako cudi. Mozda je greska.
--- Kraj citata ---
moguće da je greška... gledal sam i ona Michelinka stoji 68€ tak da zbilja čudno... ova je 100€ skuplja!
edit: dvije gume u mojim dimenzijama u ponudi, lol...
3alfa3:
--- Citat: 2mario2 - 24 Srpanj, 2013, 23:26:05 ---
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2013, 23:09:58 ---sad vidim da je to jako skupa guma u toj dimenziji - skuplja od zadnje sto me jako cudi. Mozda je greska.
--- Kraj citata ---
moguće da je greška... gledal sam i ona Michelinka stoji 68€ tak da zbilja čudno... ova je 100€ skuplja!
edit: dvije gume u mojim dimenzijama u ponudi, lol...
--- Kraj citata ---
...a kod Lašića ni jedna....
2mario2:
ipak je cijena prava... gledam u Motobox-u upravo za Qualifier 2 = 1200kn... :angry7:
edit: jedine gume koje dolaze u paru koje sam zasad našao su Metzeler M3 sportec... sad je pitanje jesu li te gume dobre ako ne nađem druge?
3alfa3:
--- Citat: 2mario2 - 24 Srpanj, 2013, 23:38:51 ---ipak je cijena prava... gledam u Motobox-u upravo za Qualifier 2 = 1200kn... :angry7:
edit: jedine gume koje dolaze u paru koje sam zasad našao su Metzeler M3 sportec... sad je pitanje jesu li te gume dobre ako ne nađem druge?
--- Kraj citata ---
Jesu, dobre su. Ne znam kakve su u usporedbi sa Qualifierom, ali lose nisu. Isto spadaju u starije gume ako se ne varam. Zapravo, u toj dimenziji novih niti ne moze bit jer je ta dimenzija napustena manje vise (16 cola)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju