Ostalo > Motocikli
Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...
Tomi_ZG:
Ma super je ova honda,samo da te služi i ne kvari se,cijena za koju si ga dobil je ja bi reko džaba,jedino kaj su relativno skupe gume,lanac&lančanici i ta potrošna sranja,al dobro,bitno da ide i da nije krš.
2mario2:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Srpanj, 2013, 17:47:30 ---Ma super je ova honda,samo da te služi i ne kvari se,cijena za koju si ga dobil je ja bi reko džaba,jedino kaj su relativno skupe gume,lanac&lančanici i ta potrošna sranja,al dobro,bitno da ide i da nije krš.
--- Kraj citata ---
samo da izdrži te 4g dok traje kreda (onda me nebu hebalo više poslije)... skup može bit taj sport, al želja je želja i sad je ispunjena... potrošni materijal me ne brine tolko... samo da ona mene služi pokoju godinu još... padat mi nije u planu tak da valjda bude drugo sve ok s motorom... čitam već jedno vrijeme po netu i nisam još nabasal da se neko žalil osim na taj španer koji hebe na tim Hondama (to se lako riješi ionak)...
Marko8:
--- Citat: 2mario2 - 12 Srpanj, 2013, 12:47:45 ---@Marko to mi je jasno, pa budem jedno vrijeme dok se pošteno ne naviknem šparao ručku gasa... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Toga se i pazi, kad budeš mislio nakon 6 mjeseci ili godinu dana da si ga savladao, vjeruj, nisi, štedi i dalje ručku gasa :icon_thumright:
Marekk:
I jel Honda doma?
Išel sam u subotu do boreka pa sam ju kod Novosela videl
giannelli:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Srpanj, 2013, 09:34:50 ---Okvir tablice ti je naopacke ;D
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je igra kao je li casa napola puna ili prazna. :icon_biggrin:
ako je na onaj drugio djelic okvira natiskano obrnuto onda i nije naopacke. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju